17. februar 2023

The Big Superliga Game må være den bedste betegnelse for AC´s sæsonpremiere mod Viborg FF. 

AC Horsens tager på søndag hul på det mest spændende forår i mange år, når Brøndby Stadion indtages. Next er Viborg FF hjemme søndag den 26. februar, hvor alle fodboldinteresserede bør møde op! 

Why? Fordi den kamp bare er så utrolig vigtig i bestræbelserne på at øge afstanden til AaB og samtidig kravle op i tabellen. Hvornår perfomer fodboldspillere bedst? Det gør de med stor opbakning på tribunerne...!

AC Horsens har forberedt sig fortræffeligt med gode resultater og på en vellykket træningslejr i Tyrkiet. Trænerduoen Askou og Lyng er klar til sammen med spillerne, at indlede et forår, der i den grad er imødeset med spænding. Hvem kommer med i slutspillet og hvem skal kæmpe for at undgå nedrykning? 

Status lige nu er, at AC Horsens har 2 points op i top-6 og 8 points ned til AaB under stregen. AaB spiller i aften fredag på et udsolgt Aalborg Stadion mod AGF, også et brag af en kamp. 

Billetsalg til AC Horsens - Viborg FF søndag den 26. februar kl. 14 på Nordstern Arena her: AC HORSENS - KOM SÅ GULE (eventii.dk)

Foto: Reese Studios (tak)

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble