4. oktober 2022

Direktør i HH Elite Jørgen Møller har ordet som optakt til stor kamp onsdag aften.

HH´s håndboldkvinder møder onsdag aften kl. 18.30 Ikast Håndbold i Forum Horsens. Kampen handler om mere end points, det handler også om at støtte Kræftens Bekæmpelse og Røde Kors. 

HH fortsætter med at udvise stort ansvar og engagement i støtte-projekter. Onsdag aften gælder det Kræftens Bekæmpelse og Røde Kors.

Direktør Jørgen Møller ser frem til det store opgør mod Ikast Håndbold onsdag aften i Forum Horsens. Han opfordrer alle håndbold- og sportsinteressede i at møde op og støtte pigerne til en god indsats. Det er for HH en stor sportslig udfordring, som de sammen med tilskuerne vil forsøge at løse bedst muligt. 

Oktober måned er i kræftens og Røde Kors tegn.

- Vi har valgt at støtte op om de fremragende lokale initiativer i forbindelse med kampen. Vi spiller i røde strømper i de kommende kampe, hvilket er fælles for alle kampe i oktober for kvindeligaen. På kampdagen onsdag samler vi ind til Røde Kors både i Forum Horsens og ved VIP-arrangementet i loungen før kampen, fortæller direktør Jørgen Møller. 

Dertil vil man i foyeren møde en stand med Kræftens Bekæmpelse, der arrangerer vandretur på lørdag. Ved standen har alle tilskuere mulighed for at tilmelde sig det gode initiativ.

Se også video på dette link  https://fb.watch/fWuVxkBqMW/

Indtægter fra lotteri, der sælges i fanboden i foyer, går ligeledes ubeskåret til Røde Kors.

Vel mødt onsdag aften i Forum Horsens. Første kast er kl. 18.30, kom gerne i god tid. 

hh---ikast-program-_-banner.png

 

 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble