7. april 2021

RealMæglerne og ejendomsmæglerbranchen venter spændt på påskens salgstal. 

Forventningerne var store til salget af huse i påskeugen. Efter en  smule nedgang i 2020, forventes salget i 2021 at sætte nye rekorder. 

Tidligere har der været en tendens til, at salget af boliger ville falde en smule i den måned, hvor påsken falder, enten i marts eller april. 

Ganske enkelt, fordi danskerne var på påskeferie. Men sådan er det ikke længere. Nu bruges påsken til boligjagt, og i år vil påsken give ekstra travlhed for boligsalget. Det forudser Preben Merrild Angelo, adm. direktør hos RealMæglerne med over 100 ejendomsmæglerbutikker i Danmark, bl.a. i RealMæglerne Horsens, der drives af Henning Reinholdt. 

Rekordsalg fortsætter ind i april

I år faldt påskeugen i uge 13 (mandag den 29. marts til søndag den 4. april).

Forudsigelsen baserer Preben Merrild Angelo på salgsaktiviteterne i kæden i marts 2021, hvor boligsalget har sprængt alle rammer:

– Marts 2021 er suverænt den marts i RealMæglernes historie, hvor der er solgt flest boliger. Du finder ikke en marts, der kommer bare i nærheden af det, siger han.

Salget forventes at gå 83 procent frem i forhold til marts 2020. Den udvikling vil også fortsætte ind i april og påskeugen med.

Læs hele artiklen her. 

Besøg RealMæglerne Henning Reinholdt her på BEST OF Horsens.udvikling-i-salg-i-paaskeugen-2016-2020---index-100-2016.png


Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble