6. august 2019

Store oplevelser i vente. Onsdag aften PINK og søndag eftermiddag AC Horsens på ulvejagt...

Frank Panduro gjorde det i mange år. Nu gør Claus Visby & Co. det. Præsenterer sommeren anden store koncert, først Foo Fighters og i morgen PINK. AC Horsens overtager scenen på søndag, når FC Midtjylland kommer på besøg. 

De har alle været her. Alle de store internationale solister og bands. Horsens er blevet kendt i hele landet for de store koncerter og måden de arrangeres på. I morgen står det amerikanske popikon PINK på scenen til noget, der godt kan blive gå hen og blive en af de vildeste sceneoptrædener i Horsens nogensinde. Måske større end da AC/DC tryllebandt CASA Arena og selvfølgelig U2´s vilde scene og setup! 

Der er stadig mulighed for at sikre dig en billet, klik blot her.

Når PINK går af scenen i morgen aften ved 23-tiden, skal CASA Arena hurtig omdannes til fodboldstadion og det med rette...fordi søndag kl. 16 kommer ulvene fra FC Midtjylland på besøg. AC Horsens overraskende i søndags hele fodbold Danmark ved at besejre Brøndby IF, enddag i deres egen hule på vestegnen. Derfor vil spillerne, trænerne og klubben gå all-in på søndag i bestræbelserne på at hente tre points mod sølvfavoritterne fra FC Midtjylland. 

Du kan "score" din billet til kampen her. 

 

video-1565096719 from Jørn Simmenæs on Vimeo.

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubblemedia