21. november 2022

Is-Kagen "by Mark" præsenterer en stor nyhed: lækker tapas, seafood, fine dining, julefrokost og nytårsmenu. 

Is-kagen er klar med nyt koncept, der fokuserer på at give de bedste madoplevelser. Både hjemme til privatfesten og til firmafesten. 

Indehaver Mark Kragh Lindquist Andreæ er uddannet kok og har over 10 års erfaring i et køkken. Senest har Mark været medejer og køkkenchef på Madkælderen Koldinghus.

Is-kagen udvider nu det populære is-koncept med mad i form af seafood, nordisk tapas, privat dining og takeaway. 

Det vigtigeste for Mark er: “Smag, kvalitet og oplevelsen”.

Mark benytter sin erfaring, dygtigt håndværk og kun de bedste råvarer derved kan Is-kagen tilbyde det helt perfekte madoplevelse til jer.

Står du foran en event eller et arrangement inden den 3. december, møder Mark gerne op med lækre smagsprøver på nytårssuppe med hummer, cognac og fløde, samt snacks som østers, jomfruhummer mm. - find kontaktinfotrmationer her.

Se det hele her: Mad til fest og events - Is-Kagen - Mad til fester

Billeder: Is-kagen, arkiv. 

Is-kagen i Graven 3 er en del af BEST OF Horsens.

iskagenbanner3.png

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble