18. februar 2021

Nedslag i prisen styrtdykker, m2 prisen stiger og salgstiden falder.

RealMæglerne Horsens - Henning Reinholdt anbefaler pga. udviklingen i boligmarkedet, at sælge nu, hvis du går i salgstanker. 

RealMæglerne Horsens - Henning Reinholdt er en del af kæden RealMæglerne i Danmark. Administrerende direktør hos RealMæglerne Preben Merrild Angelo er ude med et klart budskab, med baggrund i udviklingen i mæglerbranchen.

- Hvis du går rundt og overvejer at sælge huset, lejligheden eller fritidsboligen, er det måske nu, du skal reagere på den aktuelle udvikling i boligmarkedet: nedslag i prisen styrtdykker, de gennemsnitlige m2-priser stiger, og salgstiden falder.

– Det er svært at pege på et bedre tidspunkt at sælge på end nu, og det gælder for hele landet, siger Preben Merrild Angelo, adm. direktør i RealMæglerne med over 100 ejendomsmæglerbutikker i hele Danmark.

RealMæglerne solgte 53% flere boliger i januar

Beregninger fra RealMæglerne på baggrund af data for Boligsiden.dk viser, at det gennemsnitlige nedslag i prisen i forbindelse med bolighandler bevæger sig kraftigt imod et stort, rundt nul.

I januar 2021 fortsatte boligmarkedet således takterne fra 2020, og salget af boliger tog nye højder. Alene hos RealMæglerne blev der solgt 53 % flere boliger i januar 2021 end i januar 2020.

Samtidig er det gennemsnitlige nedslag i prisen for alle boligtyper nu presset helt i bund, fordi efterspørgslen på boliger fra køberne er enorm. Besøg RealMæglerne Horsens - Henning Reinholdt her på BEST OF Horsens.

Læs hele artiklen her.realmaeglerne_nedslag_styrtdykker.jpg

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble