7. april 2021

Skousen i Horsens har en årelang tradition for at støtte elitesporten - sådan er det stadigt! 

Kim Taylor fra Skousen i Horsens kender som tidligere topidrætsudøver, vigtigheden af at få støtte fra butikker og virksomheder i lokalområdet. Skousen er i den grad iført sig den gule førertrøje...!

Det er med stolthed, at Kim Taylor viser sin gule væg, til alle kunderne i den nye store og flotte Skousen afdeling i Horsens - den største i Danmark og indrettet efter et nyt koncept. 

Skousen bakker op om lokalsamfundet, herunder sporten i bl.a. HH Elite, Horsens IC og AC Horsens. Bolden ligger aldrig stille hos Kim Taylor, der følger med i klubbernes resultater, så meget tiden tillader det. 

Kim Taylor var selv tilbage i 80´erne, da han løb for Atletica Horsens, en af Danmarks bedste løbere. I starten af 80´erne satte Kim flere flotte rekorder, bl.a. på 1 mile, 3.000 meter, 5.000 meter og 10.000 meter. I dag går han lange ture langs Horsens Fjord og løber rundt i det nye store hus, fyldt med hårde hvidevarer og alt til køkkenet. 

Besøg Skousen på Høgh Guldsbergs Gade og her på BEST OF Horsens, hvor du kan læse meget mere om det nye store flotte butik i Horsens. 

stoet_lokal_kim-taylor_skousen_best-of-horsens.jpg

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble