22. februar 2023

De fleste i Horsens kender Guldmanden i Beringsvinget - i dag prydret med BEST OF Horsens.

RealMæglerne Boligbutikken Horsens i Allegade er en del af BEST OF Horsens. Det skinnede tydeligt igennem i dag, da BEST OF Horsens kørte forbi boligbutikken i hjertet af Horsens. 

BEST OF Horsens kan byde velkommen til indehaver Jakob Viborg Iversen, der har tilføjet Horsens i rækken af RealMægler boligbutikker i Vejle, Jelling, Fredericia og Kolding. Han vil sammen med Henning Reinholdt og sit stærke team fortsat servicere boligkøbere og boligsælgere på bedste vis. 

Alle sammen med det klare budskab: VI SÆLGER BOLIGER - VI SAMLER IKKE PÅ DEM! 

Om det nye team
RealMæglerne i de fem byer udgøres af et ungt, dynamisk team, der med stor kompetence og erfaring vil gøre alt for at sælge netop din bolig - altid villige til at hjælpe og er aldrig længere væk end et telefonopkald. 
 
- RealMæglerne i Horsens er ikke den største ejendomsmægler i Horsens og opland, men vi bestræber os på, at være den bedste, målt på antallet af tilfredse kunder samt kundeservice. Dette er noget af det vi går mest op i. Det er vigtigt for os, at du modtager den hjælp og vejledning, som du har brug for, udtaler indehaver Jakob Viborg Iversen, Ejendomsmægler MDE. 

Altid en skræddersyet løsning
Hvis du skal sælge, kan vi udarbejde en skræddersyet løsning, som passer til lige netop dig. Om du vil have din bolig solgt hurtigt eller du gerne vil have den liggende i skuffen et stykke tid, kan vi tilbyde begge dele. 

Desuden tilbyder RealMæglerne i Horsens internt at varetage et boligsalg fra formidlingsaftalens start helt frem til eftersalg og nøgleoverdragelse.

Bestil GRATIS salgsvurdering eller GRØN salgsvudering her.
rmduo.png

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble