20. februar 2023

Ny fed AC Horsens hjemmebanetrøje præsenteres på søndag mod Viborg.

BEST OF Horsens har været på besøg hos AC Horsens og blev beriget at at smugkigge den nye fede gule hjemmebanetrøje - glæd dig. 

På søndag spiller AC Horsens på Nordstern Arena hjemme mod Viborg FF. Udover at være årets første hjemmekamp, så er det også en af de vigtigste i lang tid, fordi en sejr og tre points vil betyde to ting: afstanden til AaB i bunde og tættere på Top-6. 

Ny hjemmebanetrøje
Søndagens kamp mod Viborg FF markeres også på anden vis. AC Horsens har i samarbejde med Hummel udviklet og designet den nye hjemmebanetrøje, der er fyldt med lækre detaljer. Alt det hele kan du se og opleve på søndag kl. 14, når AC-spillerne løber på banen i den nye trøje. 

Kan du købe den på søndag?
Hvis du er sæsonkortholder, så kan trøjen, ved et arrangement inden kampen, købe den i HFS Caféen, beliggende på hjørnet af nordtribunen og ud mod parkeringspladsen mod øst. Det er helt eksklusivt overfor de mange trofaste sæsonkortholdere, at købe den først. 

Alle vil på kampdagen også kunne købe AC Horsens på samme sted og inden så længe hos merchandise-partner Sport24 i Bytorv Horsens.

Tilbud på sæsonkort til forårets kampe
Kunne du også tænke dig at hverve dig trøjen som en af de første, så kan du sagtens nå at købe et sæsonkort, som gælder for alle hjemmekampe resten af sæsonen - klik her.

BEST OF Horsens fangede de mange stemningsbilleder på væggene i spillergangen og fandt dem velegnet til nyheden om den nye spilletrøje og som optakt til kampen på søndag mod Viborg FF. 

Tak til AC Horsens for stor imødekommenhed ved besøget. 

viborg.png

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble