20. marts 2020

RealMæglerne i Horsens har doneret plantekasser med urtefrø til institutioner, der har åbent for nødpasning

RealMæglerne i Horsens gør den forskel overfor dem, der lige nu gør en kæmpe forskel i samfundet.  

RealMæglerne Horsens har netopdoneret 15 plantekassen med urtefrø til de 15 institutioner i Horsens Kommune der har åbent for nødpasning i disse uger.

I disse tider hvor hele Danmark er lukket ned, er der stadigvæk en masse sundhedspersonale, redningsfolk, plejepersonale, brandfolk, forsvar, beredskab og politifolk, som må arbejde ekstra hårdt i denne tid og derfor stadigvæk har brug for, at få deres børn passet i institutionerne.

RealMæglerne Horsens vil gerne være med til at gøre en lille forskel i den meget specielle situation vi som samfund står i for tiden. Derfor har Real Mæglerne doneret 15 plantekasser med forskellige urtefrø til de 15 institutioner i Horsens Kommune, der har åbent til nødpasning.

Forhåbentligt kan disse plantekasser – og urtefrø være med til bare at gøre en lille forskel for de børn, som har forældre der arbejder ekstra hårdt i denne tid. Disse mennesker skaber en stor tryghed og sikkerhed for os alle sammen.

Initiativtagerne håber at disse plantekasser – og urtefrø, kan skabe lidt glæde for disse børn og for det personale der passer børnene i forbindelse med nødpasningen. De gør også et kæmpe stort arbejde.

Besøg Real Mæglerne her på BEST OF Horsens.

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubblemedia