11. februar 2021

I sne og slud kører Den Lille Anlægsgartner ud!

Den Lille Anlægsgartner angriber og fjerner sne og frost med stor glæde. Vi hjælper dig gerne på din vej eller i din virksomhed, hvis sneen er for stor en opgave for den lille sneskraber! 

I sne og slud kører Den Lille Anlægsgartner ud. Det skønne snevejr sendte i går alle mand fra Den Lille Anlægsgartner ud på gaden - og alle nød solens stråler...!

Ps - vi er klar igen idag. Læs om snerydning og kontakt os her.

Om Den Lille Anlægsgartner
Den Lille Anlægsgartner udfører en lang række forskellige opgaver uanset opgavens art og størrelse. Opgaverne udføres altid så vores faglige viden forenes med kundens behov og ønsker.

DLAG udfører opgaver i en radius på 30 – 35 km. fra Horsens almindeligvis til Hedensted, Brædstrup, Odder og Skanderborg. Kunderne er både private, foreninger og virksomheder, som alle kan regne med, at arbejdet er udført i en god kvalitet og at både oprydning og finish er i orden, når vi forlader opgaven.

Virksomheden er klassificeret af arbejdstilsynet med en grøn smiley og medlem af Danske Anlægsgartnere.

I er altid velkommen til at kontakte DLAG for et godt råd, få gennemgået haven eller udenomsarealet – ud fra snakken kommer DLAG gerne med et uforpligtende tilbud.

Kontakt Den Lille Anlægsgartner og besøg DLAG her på BEST OF Horsens.

den_lille_anlaegsgartner_team.jpg

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble