28. oktober 2021

DIT LIV - DIT VALG
5 BUD FRA BIRTHE KNUDSEN 

BEST OF Horsens giver upolitisk alle kandidaterne til kommunevalget den 16. november 2021 muligheden for at dele 5 bud, som de går til valg på. Her præsenterer BEST OF Horsens Birthe Knudsen fra Socialdemokratiet.

Tak til Birthe Knudsen fra Socialdemokratiet for at dele disse budskaber:  

Jeg er 58 år og teknisk leder på Sølund i Skanderborg har 3 voksne børn og 5 børnebørn. Jeg bor i Østbirk og har gjort i 36 år, så jeg arbejder selvfølgelig for at der skal ske udvikling i hele kommunen. Jeg stiller gerne op til 4 år mere i kommunal bestyrelsen, da det er utrolig spændende at være med til at udvikle kommunen på alle fronter.

Jeg har mange mærkesager, mine 5 største er:

  1. Vi skal kunne være i vores lokalsamfund fra vugge til grav: lokalsamfundene skal kunne tilbyde gode og trykke forhold for vores børn og ældre.

  2. Sikre skoleveje med udbyggelse af vores cykelstier, samt gode busforbindelser til uddannelsesbyerne.

  3. Gode idræts- og sportsfaciliteter som skaber rum for sundhed og socialt samvær.
  1. Sikre ældrevenlige boliger i hele kommunen, så vores ældre frit kan vælge mellem pasning i eget hjem eller på plejehjem, der skal være efter borgernes eget ønske.

  2. Job eller uddannelse til vores unge, et godt samarbejde mellem virksomhederne og uddannelsesinstitutionerne.

Så derfor husk at stem personligt d.16. November det er her i er med til at bestemme at jeg skal fortsætte mit arbejde i Horsens Byrådet med udvikling i hele kommunen.

BEST OF Horsens vil gerne bringe kandidaternes 5 bud, for at gøre det lettere og mere overskueligt at sætte sit kryds. 

BEST OF Horsens opfordrer alle borgere i Horsens Kommune til at afgive sin stemme - det er memlig DIT VALG, hvem du gerne ser får indflydelse på Horsens og Horsens Kommunes fremtid. 

birthe-knudsen.jpg

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble