2. april 2019

NYHED: VISUEL TILSTANDSRAPPORT FRA FACTUM2

Få syn for sagen. factum2 er blandt landets førende indenfor tilstandsrapporter og netop nu aktuelle med en helt ny ydelse: visuel tilstandsrapport. 

Der er stor forskel på, hvordan man læser og forstår en tilstandsrapport. factum2 havde gerne set, at Sikkerhedsstyrelsen havde medtaget foto i den nye tilstandsrapport, som bliver lanceret i 2019. Det er imidlertid ikke tilfældet, hvorfor factum2 siden starten af 2018 har udviklet et supplement til tilstandsrapporten, som vi kalder for den visuelle tilstandsrapport – indeholdende teksten fra tilstandsrapporten, suppleret med to foto af hver skade.

factum2 er førende på området med at dokumentere skader og kritiske forhold fra mere end 100.000 rapporter, og derfor er det en hel naturlig udvikling, at vi nu også tilbyder denne ydelse til vore mange kunder.

På den måde får du som sælger optimal indsigt i de forhold, der kendetegner din ejendom, og du bestemmer helt selv, om du vil videregive og dele rapporten med din ejendomsmægler, potentielle købere, håndværkere mv.

Kontakt factum2 og hør nærmere om dette helt unikke produkt.

Besøg factum2 her.f2billede1.png

 

f2.png

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubblemedia