17. november 2022

Horsens Kalenderen 2022 er på gaden og klar til at lette julegave budgettet.

Horsenskalenderen er alt det, der binder os sammen i julemåneden. Følelsen af fællesskab, oplevelser og inspiration. Køb den for 250 kr. og få værdi for 3.900 kr. 

26 lokale virksomheder stiller en række gode tilbud til rådighed i årets Horsens Julekalender, som kan købes på en række udvalgte steder i Horsens. 

Hver eneste dag åbner der sig en ny låge med en special gave til dig og måske til hele familien - du skal blot købe den for 250 kr. og er dermed indehaver af en julekalender til en værdi af 3.900 kr. 

Du tager selv ud i byen og modtager de flotte gaver. Lågerne indeholder gavebeviser til byens butikker, restaurationer og kulturinstitutioner.

Når du først har købt kalenderen, er resten gratis. Nyd f.eks. noget lækkert at spise eller drikke, en hyggelig kulturoplevelse eller modtag en gave fra din nye yndlingsbutik. Det er vigtigere end nogensinde at handle lokalt.

Vi håber derfor, at du vil støtte op om det lokale handelsliv. Når du køber Horsenskalenderen, er du med til at styrke sammenholdet mellem det lokale handelsliv og byens borgere samtidig med, du støtter et velgørende formål.

Der er kun trykt 2.000 eksemplarer og vi er oplyst, at rigtig mange allerede er solgt, så skynd dig hen til nærmeste forhandler og sikre dig den værdifulde kalender. 

Her en oversigt over de gavmilde lokale firmaer, der alle sagde ja tak til at blive en del af årets Horsens Julekalender. 

horsens-jul-kalenderen-firmaer-1.png

 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble