20. maj 2019

Horsens og den gule trøje topper på sporten...stort efterår i vente! 

HIC har præget toppen af dansk basket i mange år. HH's håndbolddamer er tilbage i den bedste dameliga. AC Horsens sikrede sig søndag endnu en sæson i Superligaen. Alt i gult. Den smukke gule trøje. Der venter et sportsligt stort efterår. 

BEST OF Horsens følger med i alt i Horsens Kommune, også kulturen og sporten i Horsens. På kultursiden står vi foran en række store koncerter med nationale og internationale store navne.

På det sportslige plan kan vi se frem til et ungt og talentfuld håndboldhold fra HH være tilbage i dameligaen, hvilket igen betyder store håndboldkampe i Forum Horsens, som vi husker dem så godt for år tilbage. HH har præsteret utroligt flot gennem hele sæsonen og et stort tillykke til HH, Jørgen Møller og co. med det store succes. 

Så har vi vores dygtige basketherrer fra Horsens IC, som år efter år kæmper med om pokal- og DM titlen. Sådan har det været i mange år og vil fortsætte i fremtiden. Horsens er en stor traditionsrig basketby, takket være basket institutionen Lennart Jensen. Et stor tillykke til Lennart og til alle omkring de succesfulde basketherrer fra Horsens IC. 

AC Horsens har været i Superligaen i 11 ud af de sidste 15 år. Og åbner efter sommerferien i Superligaen, takket være den samlede sejr over 2 kampe mod Vendsyssel. Det bliver den vildeste Superliga sæson nogensinde med 3 direkte nedrykkere p.g.a. reducering af Superligaen til 12 hold. Der venter en utrolig spændende sæson for AC Horsens og for sporten generelt i Horsens. Et stort tillykke til AC Horsens for stadig at kæmpe med og mod de bedste fodboldhold Danmark. 

Vi følger så godt med vi kan i sporten, og noterer os også at vi stråler i andre og flere idræstgrene, bl.a. Horsens Badminton Klub, der er tilbage i divisionsrækkerne. 


ACvideo-1558343916 from Jørn Simmenæs on Vimeo.
Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubblemedia