29. marts 2022

Elitesport helt i top på en mandag aften i Horsens.

Både HH Elite og Horsens IC ydede mandag aften fremragende præstationer mod henholdsvis DM-favoritterne Team Esbjerg og Team FOG Næstved.

Horsens byder virkelig på topsport året rundt. Det var mandag aften et tydeligt bevis på. 

HH Elite rystede i aftes i BGI-Hallen Bjerre håndboldverdenen ved sensationelt at spille 27-27 mod Team Esbjergs stjernebesatte mandskab. En form for svendestykke for Jan Leslie & Co. og et signal om, hvor stort et potentiale, HH Elite indeholder og kan nå i fremtiden. 

Næste kamp for HH Elite er på udebane mod Herning-Ikast Håndbold, som HH Elite faktisk besejrede i deres sidste indbyrdes opgør.

Horsens IC ser ud til at kende deres besøgelsestid og finde momentum på det rette tidspunkt. I aftes blev det til en flot 99-87 sejr over nærmeste forfølger i tabellen Team FOG Næstved. Det ser lovende ud for Horsens IC, der har sat kursen mod 2. pladsen i grundspillet. Det kræver sejr i de kommende kampe og specielt i storkampen mod Svendborg Rabbits. 

Næste kamp for Horsens IC er søndag den 3. april, hvor de gule besøger Randers Cimbria. Der er første fløjt kl. 15.

På søndag kl. 15 spiller AC Horsens en vigtig kamp i håbet om at komme tilbage i Superligaen, når de på udebane møder topholdet FC Helsingør. Kampen kan ses på Viaplay. 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble