15. august 2019

Stor julegavemesse hos NIELSEN reklame den 12. september.

NIELSEN reklame inviterer indkøbere, butikker og virksomheder til den traditionsrige julegavemesse. Det sker torsdag den 12. september kl. 10-16 i Insero, Forum Horsens

Det er blevet en stor tradition og et godt sted at få styr på sine julegave til medarbejderne og til forretningsforbindelser. Der vil igen i år være et bredt udsnit af leverandører, der i løbet af dagen vil præsentere rigtig mange skønne julegaveidéer og masser af spændende nyheder fra bl.a.:

Kähler, BROSTE, Rosendahl, Weber, Eva Solo, Georg Jensen, Kreafunk, Holm, Södahl, Skagerak, Festina, Fiskars, Bon Goût, Egoista, Stelton, Func, PR Chokolade, KitchenAid, Bitz, SACKit, Georg Jensen Damask, Normann Copenhagen, Joyful Giftcard m.fl.

Der er rig mulighed for at finde de helt rigtige julegaver til medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder.

VIL DU MED?

Vi håber I vil komme og besøge os - der vil naturligvis blive serveret lidt godt til ganen. Det eneste du skal gøre, er at tilmelde dig herunder: 

JA TAK, JEG VIL GERNE MED ...TILMELD DIG HER.

Vi glæder os til at se jer.

Hvis du har spørgsmål eller andre forespørgsler, så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail: mail@nielsen-reklame.dk eller besøge vores hjemmeside her. 

Vi ses på messen!
Susanne & Jens Peter 
www.nielsen-reklame.dk

billede222.png
 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubblemedia