5. marts 2023

Stjerner til detailhandlen = udviklingsmuligheder mod sejr!

Jeg kalder det for "stjerner", der vil kunne skabe en god ramme for at give forbrugerne en endnu bedre oplevelse, i bestræbelserne på at vinde klart over shopping på nettet. Ambitiøst ja, men muligt! 

BEST OF Horsens sætter meget gerne fokus på detailhandlens muligheder og har ofte fremkommet med flere fordele ved at handle i de fysiske butikker i byens og kommunens gader.

Denne gang sætter jeg fokus på tre udviklingselementer, som vil kunne få stor betydning for detailhandlen i Horsens - og i hele Danmark. Vi må kreativt flytte os og differencier os fra vores nabobyer. 

Her mine tre stjerner til detailhandlen:

Stjerne nr. 1 "Åben op".
Alle butikker der ligger væg-til-væg med anden butik, kunne med stor fordel inddrage 2 hyldemeter på hver sin side til en åbning, som vil kunne sende en gæst fra f.eks. Matas ind til B&O og omvendt. Det vil gøre hele midtbyen mere dynamisk og som at shoppe under et tag. 

Stjerne nr. 2 "Skift dagene".
Det vil være en rigtig god idé at gøre fredag til torsdag. Holde længere åbent og lukke til normal tid om fredagen. Gøre torsdag fra kl. 17-19 til "Happy Hours" med gode tilbud og med efterfølgende mulighed for at spise på byens mange skønne spisesteder. Fredag er familiens aften med børneTV, pizza og masser af hygge, når nu familien endeligt er samlet, efter en 5-dages skole- og arbejdsuge.

Stjerne nr. 3 "Gør det ulogiske logisk".
Jeg vil være kæmpe fan af shop-i-shop koncepter, hvor 3-4 butikker går sammen om at skabe en anderledes og cool oplevelse. Tænk sig, hvis B&O delte butik med Vinoble, Juta Ost og Visage Skønhedsklinik. Vinöl åbnede med cafe/bar, grammofonafdeling og en cykelhandler! Ja, præcis - fremelske det ulogiske, det uventede, det der gør shopping i de fysiske butikker til en helt anderledes oplevelse. 

Tak fordi du læste med. Hjertet banker for at gøre en forskel for detailhandlen i Horsens og i hele kommunen - tænk lidt over det...!

BEST OF Horsens
Jørn Simmenæs

- dem der der mulighederne får dem. 

6. marts 2023 Blog. 

bohtop.png

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble