15. januar 2022

De tre stand-up DM-vindere besøger Horsens Ny Teater i april. 

Fornemt besøg på Horsens Ny Teaters smukke scene mandag den 4. april. Billetsalget er startet. 

Pressemeddelelse fra Horsens Ny Teater: 

Vinderne fra DM i standup 2021

DM i standup 2021 er blevet afgjort! Endnu et år med et sindssygt skarpt felt, du kan være helt sikker på at få motioneret lattermusklerne i selskab med 1., 2. & 3. pladsen. Nemlig Peter Werner, Velik Velikov & Niels Nielsen. Næsten ærgerligt Peter ikke hedder Peter Petersen. 

Her præsentation af de tre bedste

1. pladsen - Peter Werner

En hudløs ærlig og meget nærværende sønderjysk komiker. Peter har medvirket i alt fra nogle af landets mest hørte Podcasts, radioprogrammer og stand up på tv. Med den erfaring, er der garanti for masser af god underholdning, når den dygtige, indlevende og meget visuelle historiefortæller deler ud af sine erfaringer i livet. Peter laver gerne sjov med ting fra sit eget liv, men også med festens midtpunkt. Peter har en unik evne til at få folk til at græde af grin!

2. pladsen - Velik Velikov

I dag bor Velik i Aarhus, idet han kom til Danmark som 19-årig for at studere ”Miljø Management”, fordi han gerne vil redde verden. Siden testede han sig af ved at læse ”Innovation og Entreprenørskab”, fordi han så kunne redde verden på en anden måde. Men det eneste, der for alvor gjorde ham glad, var at lave stand-up. Så han tog mod sine forældres vilje et rengøringsjob for at finansiere drømmen om senere at leve af stand-up. Og redde verden derigennem. At stå på scenen får folk til at lytte til ham, og det kan Velik godt lide. Velikleverer et væld af hamrende sjove one-liners. Netop som man tænker: NU, kan han vel ikke flere?! Så kan han altid lige én mere.

3. pladsen - Niels Nielsen

Niels bor i dag i København, og er en, der elsker at skabe noget selv med det ene formål at få folk til at grine. Det giver ham en forløsning og et rush, når det lykkes. Han har optrådt mange gange, og debuterede på Huset i København som 18-årig. Han var i semifinalen ved DM i Stand-up i 2019.

Han elsker at tage de små ting i livet op, der kan virke ligegyldige, men som med de rette formuleringer kan være både sjove og relevante.

Publikum i Horsens og omegn får nu chancen for at møde disse komiske personligheder, når de kommer til Horsens Ny Teater d. 4. april.

Billetsalget er netop startet og billetter kan købes på www.hnt.dk
https://horsensnyteater.dk/program/de-3-bedste-vinderne-fra-dm-i-stnd-up-21/

Praktisk information

Lokation: Horsens Ny Teater – Store Sal

Tidspunkt: mandag den 4. april

Pris: 190 kr. inkl. gebyr. – billetterne kan købes hos Horsens Ny Teater www.hnt.dk

Arrangør: Horsens Ny Teater

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble