11. april 2023

Åbningstilbudene på cykler er så stærke, at det er oplagt at investere i en ny cykel.

Julie Østergaard har lige, som ny ejer, åbnet Horsens Cykler, på en ny og helt unik adresse i hjertet af Horsens, i lyse og venlige lokaler med parkering lige ved døren. 

Receptionen i onsdags og åbningsfesten er gået forrygende med mange gæster og med stor interesse for de mange stærke tilbud på cykler fra bl.a. Sparta og E-Fly. Den nye adresse er Lichtenbergsgade 3A.

Julie Østergaard har overtaget samtidig butikken fra sin far Kai Verner Andersen, der fortsat vil være en del af butikken og serviceringen af alle trofaste kunder igennem mange år i butikken på Sønderbrogade. Det er ikke nyt for Julie, der under sin fars ledelse har stået for markedsføringen og andre opgaver i butikken på Sønderbrogade.

Stærke åbningstilbud frem til den 29. april. 
De mange stærke tilbud på cykler er gældende helt frem til den 29. april, så står du foran en investering i en ny eller tilbehør til cyklen, så er det en god idé at besøge Horsens Cykler i den nævnte periode. 

Du kan bl.a. spare helt op til 5.000 kr. på en lang række fantastiske cykler. Kig forbi den nye butik og se hele sortimentet. 

Horsens Cykler er en del af BEST OF Horsens - kan besøges her.

På billedet ses Julie Østergaard med E-Fly el-cyklen i farven Gold Shiny.
Spar 5.000 kr. ved køb af den inden den 29. april. 

e-fly-julie-horsens-cykler.jpg

 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble