11. oktober 2021

Denne lækre bolig på Amballegård i Stensballe er et studie værd.

Estate Horsens ved Michael Jessen har dette skønne familiehus til salg og vil meget gerne vise det frem. Det skal ses og føles...! 

Eksklusiv familievilla fra 2007 i det attraktive Amballegård i Stensballe. 

Både boligen og beliggenheden tilhører den meget eftertragtede klasse, når det drejer sig om den moderne etplansvilla her på Amballegård 47 - og nu har I mulighed for at indrette jeres hjem i de attraktive omgivelser.

Villaen blev opført i 2007, og alle materialer er af højeste kvalitet. Det gælder lige fra ydermurens mursten til boligens lækre interiør, hvor det blandt andet er værd at fremhæve de flotte, gennemgående gulve med henholdsvis sildebensmønster og elegante klinker.

Boligen byder på 157 kvadratmeter, og der er intet overladt til tilfældighederne, når det gælder fordelingen af pladsen. Her er således rigtig fine rammer om både privatlivet og de fælles hyggestunder - og det gælder endda både inde og ude.

Det centrale samlingspunkt i hjemmet er et stort køkken-alrum, hvorfra et sæt franske døre fører til husets skønne opholdsstue. Fra både alrummet og stuen er der desuden adgang til...læs mere og se hele boligen her. 

Besøg Estate her på BEST OF Horsens.

rigtig-faelles-team-nyt-web.jpg
Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble