14. december 2022

Julegaverne deles i disse dage ud på Christiansborg - hvad mon vi pakker op?

I dag pakker statsminister Mette Frederiksen årets vigtigste julegave op for os danskere - en gave, som vil få stor betydning for os alle. 

Jeg er et positivt menneske, født af og opvokset hos, et dejligt positivt forældrepar, som hver dag viste deres livsglæde og smittede alle andre med smil og glæde. 

Jeg må have arvet det fra dem, jeg har det på nøjagtig samme måde. Alligevel tillader jeg mig at stille spørgsmålstegn ved processen fra den dag, hvor De Radikale Venstre stillede S og Mette Frederiksen et ultimatum, som udløste et valg - og indtil i dag kl. 12, hvor der afholdes et pressemøde med afsløringen af vores julegave, powered by en historisk 3-partis regering hen over midten i dansk politik.

Sidst det skete var i 1978 under Anker Jørgensen, der dannede regering  med Venstres Henning Christoffersen. Som Hans Engell har udtalt:

"Det var en total fiasko. Regeringen var stort set kollapset fra begyndelsen". 

Nu skriver vi jo snart 2023, så mon ikke tingene godt kan blive anderledes denne gang?
Det må vi håbe, for efter snart fire år i utryghed, trænger vi alle til tryghed og støtte til vores mentale og sociale sundhed, samt til genskabelsen af alle vores butikker og virksomheder, som har måttet kæmpe ekstra ordininært meget. 

Okay så, lad os fastslå, at den nye 3-partis regering er historisk og at to af aktørerne fik, hvad de gik til valg på. Mette Frederiksen og Lars Løkke Rasmussen fik deres valgløfter opfyldt, hvorimod det ser helt anderledes ud for Jacob Ellemann Jensen, der på alle måder hverken havde tillid til Mette Frederiksen eller ønskede at lade sig købe til statsministeriet eller et et sæde i en ministerbil!

Kønt har det ikke været målt i troværdighed på en skala fra 1-10!

Hvordan vil vi i fremtiden anskue Jacob´s troværdighed i ethvert TV-interview. Vil folk ikke med det samme og i mange år fremefter tænke: "Dig kan vi ikke stole på".

Jo - sådan vil det være. Naturligvis - for med det mesterstykke i utroværdighed han har præsteret for åbent tæppe, så vil han i den grad få det svært, både i sit eget bagland - og specielt på udebane! 

kan vi leve med det? Det kommer vi til nu og må se frem til, hvad Mette, Lars og Jacob kan præstere i den kommende regeringsperiode på fire år. Alt andet lige er det måske den bedste ledelse af Danmark lige nu, hvis de lover at sætte fokus på først og fremmest klimakrisen - og alle de andre kriser lige nu! 

Hvad har dette med BEST OF Horsens at gøre? En helt masse, fordi det er vigtigt for os og vores BEST OF projekt, at der igen tilføres tro og optimisme på alles vegne, så vi sammen med kigge fremad mod bedre tider og bedre muligheder for vækst. 

Konklusionen: rød blev blå og blå blev rød - og efter kaos kommer der orden. 

Med disse ord vil jeg se frem til pressemødet på Marienborg i dag kl. 12.00 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble