6. januar 2021

Hvad er fordelene ved at fyre med træpiller og træbriketter - svaret giver Guldager Energi!

Guldager Energi er et lokalt familieejet firma med base i Horsens med 6 ansatte i Guldager Energi A/S. Den daglige ledelse varetages af Palle Guldager.

Guldager Energi vægter den personlige kundekontakt højt, og leverer kun varer i bedste kvalitet. Udviklingen på markedet følges og Guldager er altid leveringsdygtige i et bredt udvalg af træ- og brændselsprodukter til erhverv såvel som private.

Guldager Energi i Horsens er din leverandør af miljørigtig energi og den bedste rådgivning, før du vælger din varmekilde i de kommende kolde måneder.

Her fortæller vi fordelene ved at fyre med træpiller og/eller træbriketter.

Fordele ved træpiller:
Er lette at anvende og kan varme dit rum op på kort tid. Det er fremstillet af savsmuld, som er presset så hårdt sammen til piller, at meget af harpiksen bliver presset ud af dem. De har derfor en langt mindre indhold af fugt, hvilket giver dem en højere brandværdi. Det gør også at de afgiver langt mindre aske, end almindeligt træ gør. Træpiller er meget velegnet til både træpille-fyret og træpille-brændeovnen. 

Fordele ved træbriketter:
Er oftest fremstillet lidt på samme måde som piller, men er bare sammenpresset til briketter i stedet for piller. De har derfor også et lavere fugtindhold, og brænder langt mere jævnt og kontrolleret end almindeligt træ, der indeholder knaster og harpiks. Det gør dem lettere at optænde. 

Du kan læse mere om træpiller fra Guldager Energi her 
Du kan læse mere om træbriketter fra Guldager Energi her

Tilbud i januar 2021:
Guldager Energi åbner 2021 med at give “januar-rabat” på Heatlets Premium (og kun Premium) træpiller på paller i 10 eller 15 kg. poser til 100,00 kr. pr. palle med 900 kg.

Rabatten gælder også på PremiumPlus træpillerne.

Du kan besøge Guldager Energi her på BEST OF Horsens - her finder du alle kontaktinformationer.  

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble