15. juli 2020

Husk selvforkælelse hele sommeren

Brug sommeren til at forkæle dig selv og hinanden, nyd Danmark og dets mange muligheder. 

Vinoble i Horsens har hvad der skal til, for at skabe en dejlig aften på terassen, i sommerhuset, i campingvognen - i rigtig godt selskab. 

Gin lækkerier

Flot Gingave med Citadelle Gin og 4 fl. Fever-Tree Clementine & cinnamon.

En flot og elegant gin med lette noter af enebær, violer og citron i duften, mens smagen er præget af orangeskaller, korianderfrø og kardemomme. Tonicvanden giver en dejlig let sødme til din G/T.

Passer perfekt til Ginelskeren eller blot selvforkælelse

Køb den her

Grill lækkerier

2017 Columbia Crest Syrah - Grand Estate, Whastington State
En dejlig rødvin lavet primært på syrahdruen, men med en afrundet smag af lidt Merlot, Malbec eller Viognier. Vinen modner ca. 16 måneder på en kombination af franske og amerikanske egetræsfade.
Vinen har en flot mørk rubinrød farve. Duften er elegant af mørke bær, violer og tørrede krydderier. Smagen er koncentreret af mørke modne bær, fyldig med toner af sort peber, cedertræ men med en afrundet tannin.

Velegnet til et godt styke kød på grillen

Køb den her

Rom lækkerier

Ron Millonario Rum XO solera 40%
En rom, der modner efter Soleraprincippet: hvor man hele tiden tapper ung rom over i ældre rom. Det er lidt som en pyramide. Hvor det yngste er i toppen og de ældste er nederste i pyramiden - det er også her fra man tapper rommen på flaske. Men aldrig mere end 1/3 del af gangen.
Til denne rom er rommen imellem 15 - 20 år gamle, og fadene er nøje udvalgt af brandejeren Fabio Rossi - så det er kun det allerbedste rom de bruger i blendet.

En rigtig flot og lækker rom, der bare skal være i samlingen

Køb den her

Læs mere om Vinoble Horsens

 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble