2. januar 2023

HH Elite tager i aften hul på 2023 med et vigtigt opgør mod Viborg HK.

Vores lokale håndboldhelte i dameligaen har i aften brug for points og meget gerne din opbakning. Start 2023 med live-håndbold i Forum Horsens. 

HH Elite møder i aften Viborg HK med start kl. 18.30. Direktør Jørgen Møller byder alle velkommen til kampen og håber på stor opbakning til pigerne og til klubben.

- Med håbet om at alle har haft en dejlig jul og et kommet godt ind i det nye år, bydes I hermed velkommen i Forum Horsens til årets første hjemmekamp i 2023.

Dagens modstander er Viborg, der er den sidste kamp i 1. halvdel af grundspillet. Det er samtidig den første af 2 hjemmekampe, der vises på TV2 Sport. I dag og igen den 10. januar. Viborg ligger på en flot 6. plads, hvor vi ligger på en beskeden 11. plads.

Efteråret har været en periode, hvor vi har præsteret langt under niveau. Vi har hen over perioden forsøgt at præstere på den korte bane – kamp for kamp. Det er vi desværre ikke lykkedes med. I vil derfor her den kommende tid opleve, at vi tænker mere langsigtet. Dette fordi vi har behov for at få spillet et hold sammen, der kan bære på den lange bane. Dette initiativ SKAL resultere i, at vi er 100% klar til det kommende slut-/kvalifikationsspillet, fortæller Jørgen Møller inden aftenens opgør.

Vel mødt og god kamp.
SAMMEN VINDER VI I HORSENS!

Med venlig hilsen
Jørgen Møller
Direktør HH Elite

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble