23. marts 2021

Herskabelige vitrineskabe

2021 bliver året hvor herskabelig indretning er dominerende, der skal kæles for detaljerne og de herskabelige velkendte elementer som stuk, fyldningslåger og lignende, bliver bestemt en del af tidens trends.

For at fuldende det herskabelige udtryk, kommer elementer som marmor, høje fodpaneler og vigtigst af alt - store vitrineskabe, som igen forstærker den herskabelige indretning. 

Et vitrineskab vil alle dage være en god og bestemt praktisk idé!

Vitrineskabe er rummelige og giver dig masser af god og enkel opbevaringsplads. Uanset størrelse, materiale, farve og alder, så er vitrineskabe noget af det smukkeste at se på og de passer ind i alle hjem uanset generation. 

I gamle dage brugte man vitrineskabe til husets fine spisestel, som KUN blev fundet frem til særlige lejligheder. Vitrinen var en møbel, som stod i husets fine stue, hvis man havde sådan én. De smukke vitriner har fået en renæssance med moderne design og flere funktioner, og er nu mere populære end nogensinde før.

Indret dit vitrineskab så det er indbydende

Det kan være en kunst i sig selv, at indrette sit vitrineskab, så det ser smukt og indbydende ud. Det er vigtigt at man er opmærksom på ikke at få skabet overfyldt, da det hurtigt kommer til at se lidt rodet ud. Forsøg at indrette det med en god kombination af ting i forskellige størrelser og former, og husk at skab god luft imellem tingene. 

Køb dit vitrineskab lokalt og få god service med på vejen

Mangler du opbevaring til dine fine glas og stel? Med Danbo's vitriner har du god mulighed for at opbevare dit stel og fine sager på en god og hyggelig måde. Hos Danbo i Horsens finder du vitriner i mærker som Skovby og Halmstad, og de passer perfekt ind i nutidens tendenser indenfor indretning. Vitrineskabene findes bl.a. i sort metal, hvidmalet, eg og akacietræ, så se med her, om ikke der er et vitrineskab, der vil klæde dine fine glas og nips ting. Gå til webshop

vitrineskabe_danbo.png  

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble