29. januar 2024

HH Elite møder tirsdag aften Team Esbjerg fyldt med verdensstjerner. 

Når HH Elite tirsdag aften tager imod Team Esbjerg, så vil du kunne opleve to af verdens bedste håndboldspillere i Henny Reistad og Nora Mørk. 

Kampen spilles i Forum Horsens med kampstart kl. 19.00 - her optakt til kampen fra direktør Jørgen Møller og fra cheftræner Claus Mogensen.

Direktør Jørgen Møller:
- Stærk start på 2. runde af grundspillet!! Med sejre over Viborg og her sidst i lørdags ude over Bjerringbro har vi fået en glimrende start her i 2024. Vi spiller med en meget smal trup der trækker store veksler på enkelte spillere. Dette samtidig med at vi i dag – tirsdag – spiller den 3. kamp på en uge gør at trætheden begynder at melde sig. Vi møder tirsdag aften Team Esbjerg – et at de absolut bedste hold i Europa. En sejr vil være en sensation men i sport er alt muligt hvorfor vi som altid går efter at vinde. Jeg håber på en seværdig kamp, hvor vi kan drille verdenstjenerne fra Esbjerg. Nyd kampen – det er ikke hver dag Forum Horsens lægger gulv til så mange spillere fra den absolut øverste hylde. 

Cheftræner Claus Mogensen: 
- Endnu en kamp mod et af Europas bedste hold. Kampen mod Esbjerg lukker jo en intens uge med 3 kampe på 6 dage, hvor vi med glæde kan kigge tilbage på de 2 point, vi fik med fra Bjerringbro i Lørdags. Det blev en kamp, hvor der skulle kæmpes og fightes, og pigerne viste flot moral i den afgørende fase af kampen. Nu er det en anden kaliber modstand, vi står overfor, så det bliver selvfølgelig umådelig svært at hente point mod Esbjergs stjerner. Vi glæder os dog til kampen og vil kæmpe det bedste, vi har lært, og have fokus på at levere en flot præstation. Så må tiden vise hvor langt, det rækker, og håber publikum vil støtte pigerne og skabe en fantastisk ramme til kampen.

Mød op tirsdag aften i Forum Horsens kl. 19 for at støtte HH-pigerne og for at opleve verdens bedste håndboldspillere live.

esbjerg.pngTilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble