26. august 2020

Sagde du Open Ny Night i på fredag?
Nej - jeg sagde Farverig Fredag! 

Ja - det er sandt. CityHorsens sætter kolorit på tilværelsen og midtbyen på fredag, hvor butikkerne holder åbent til kl. 21.00 - og er fyldt med gode og farverige tilbud. 

Midtbyen i Horsens er tæt på målet. Hele renoveringen står foran sin færdiggørelse på Torvet, det betyder at detailhandlen og shoppingbyen Horsens nu kan tilbyde borgerne og gæsterne fra oplandet og hele Danmark, de bedste og smukkeste omgivelser, når der skal handles og derefter spises...! 

CityHorsens udtrykker det således:
I disse corona-tider har vi mange ting at bekymre os over. Men på fredag sætter vi også gang i glæden, farverne og det gode humør, når vi sammen med Kamilla Stilling (hende med kridt-budskaberne, du ved) holder Farverig Fredag i midtbyen. Butikkerne holder længe åbent, så du kan sprede dine indkøb ud over dagen, og vi har sørget for corona-venlig underholdning rundt om i byen. Kommer du med?

Leg til børnene
Et af målet med renoveringen af midtbyen, har været at gøre midtbyen til et værested og et sted, hvor børnene har fortræffelige muligheder for at udfolde sig. Det er lykkedes med springvand, trampoliner og andre aktiviteter fordelt rundt i midtbyen, 

- I sidste uge debuterede mit barnebarn Mynthe i Legeland i Hospitalsgade og derefter spiste vi dejligt i Latinerkvarteret og da vi kom tilbage på Søndergade, kom vi aldrig derfra, fordi Mynthe bare elskede de forskellige muligheder for leg, fortæller Jørn Simmenæs fra BEST OF Horsens. 

Besøg Horsens hver dag - og til Farverig Fredag på fredag den 28. august! 


Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble