8. maj 2023

Louis Nielsen i Horsens tilbyder et sjældent godt tilbud: 2for1 delt med en ven.

I forbindelse med, at Louisa Lykke Bendixen snart er fædigudddanet og kun mangler den afsluttende fagprøve i butikken, så vil hun og kollegaerne give et helt usædvanligt og sjældent tilbud, som kan deles mellem to personer. 

Louis Nielsen er kendt for at uddanne dygtige salgsassistenter med speciale i optik - næste skud på stammen er Louisa Lyjje Bendixen, der står foran den afsluttende fagprøve, der allerede på forhånd må siges, at blive en stor succes. 

Konceptet hedder 2for1 og kan deles med en ven og anden person, således at brillerne kan købes til halv pris. Det sjældne i tilbuddet er, at det kan deles med en anden person. 

Fra den 8. til den 12. maj 2023 vil Louisa sammen med kollegerne i den store flotte og velindrettede butik på Søndergade i Horsens, give 2 briler for 1 ved briller fra 795 kr.

Det er også gældende på solbriller, som der lige i denne tid sælges mange af. Derudover giver Louisa og Louis Nielsen gratis syns- og sundhedstest til to personer - ja kort sagt:

Et helt utrolig og sjældent tilbud. 

Besøg Louisa hos Louis Nielsen
Louisa har i 1 1/2 år specialiseret sig i at rådgive og vælge det rigtige og bedste stel og brilleglas til kundens behov og ønsker. Hendes uddannelse er taget Louis Nielsen´s egen linie på erhvervsskolen IBC i Kolding. 

- Louisa er en fantastisk dygtig butikselev, som yder en kæmpe indsats i butikken. Hun er ikke bare faglig dygtig, men også utrolig vellidt hod kunderne for hendes store servicegen, fortæller medejer og butikschef Lars Walther, der opfordrer til at besøge Louisa Nielsen og hilse på Louisa - et besøg hun virkelig fortjener. 

Louis Nielsen på Søndergade er en del af BEST OF Horsens - se her.


image-uge-19-sjaeldent-tilbud-best-of-horsens-louis-nielsen.jpeg

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble