2. maj 2019

KOM TIL HORSENS OG OPLEV ET HISTORISK ØJEBLIK

Late Night fredag d. 3. maj i Horsens. Noget af byen er gravet op. Det er et historisk øjeblik. Når arbejdet er færdigt, glemmes det hurtigt, hvordan det var og hvordan det så ud. Derfor: besøg Horsens på fredag og shop amok i butikkerne helt frem til kl. 22.00…!

Der vil være en række aktiviteter for børn, unge og voksne i alle aldre, ja for hele familien. Gør fredag aften til en FÆLLES familieudflugt med shopping og en god madoplevelse på en af byens mange skønne spisesteder.

Oplev bl.a.:

Rekord forsøg!
Danmarks længste hinkerude i Børnenes Rekordbog 
For alle børn i alderen 0-18 år.

Vind et CityHorsens gavekort.
Kl. 16.00-22.00
Tombola i udvalgte medlemsbutikker. Når du handler hos en af de deltagende butikker, kan du blive den heldige vinder af et CityHorsens gavekort.  Deltagende butikker er: Bianco, Benedikte, Lottes, Mørup Ure & Guld, Profil-Art, Eventyrsport, Matas (Søndergade nr. 22), Guldsmed Lind,  Vila, Neye, Bog & Idé, Profil Optik, Selected, Femina Lingeri, Helsam, Holst Sko, Imerco, Frellsen, Photocare, Vinoble, B&O og Hugo. 

Markedsplads med lækre specialiteter 
Kl. 16.00-21.00 - Søndergade
Vi fylder gaden med boder og pavilloner, hvor du kan spise is og pandekager, eller tage blomster, vin og et stort udvalg af lækre specialiteter med hjem.
Mød: Mokka T, Holte Vinlager, Pandekage-huset, MadebyMalle og Paradis is.

Blå blink på Søndergade 
Kl. 16.00-18.00 - Søndergade, foran Det Gamle Rådhus 
Prøv at sidde i en politibil eller se en brandbil på tæt hold. Politibetjenten og Brandmanden står klar til at vise deres biler frem og fortælle om deres arbejde - og du må gerne tage selfies :-) 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubblemedia