28. august 2020

Ses vi til Late Night? 

Fredag d. 28. august inviterer Horsens midtby til Late Night. Byen holder åbent til 21.00 og bytorvHORSENS til kl. 22.00. 

Dobbelt op på point!

Besøger du bytorvHORSENS i løbet af dagen, så skal du åbne din app. Du får nemlig 20 point, når du tjekker ind. Pointene kan du løbende bruge til de små præmier app’en byder på - og så på månedens gave.

Download app'en gratis

Vind billetter til AC HORSENS - App konkurrence

Hvis du tjekker ind deltager du automatisk i konkurrencen om 2 billetter til AC Horsens kamp mod Randers søndag 6. september. Der udloddes ialt 5 x 2 billetter. Bemærk at for at deltage i konkurrence er det vigtigt at du har udfyldt en bonusprofil - hvis den ikke er udfyldt kan bytorvHORSENS ikke kontakte dig. Konkurrencen gælder kun fredag 28. august. 

Grand Opening: Funky Donuts

bytorvHORSENS byder velkommen til endnu en ny butik. Funky Donuts slår dørerne op i bytorvHORSENS.
Fredag 28. august byder de løbende på lækre smagsprøver på deres store udvalg.

Kristine Hoelgaard synger mens du shopper

Shop til tonerne af skøn musik når Kristine Hoelgaard skaber god shoppingstemning. Kristine byder på engelsksproget pop-folk med en stor og meget nærværende stemme. Det sker fra kl. 16.00-18.00. 

Sensommerhygge i gårdhaven

Nyd tonerne fra Club- og Lounge DJ Jardes, når han skruer op for musikken i den hyggelige gårdhave. Imens kan du stille sulten med en af de lækre burgere eller en milkshake fra The Burger Concept. Det sker fra kl. 18-21.

Besøg bytorvHorsens på BEST OF Horsens

 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble