3. november 2021

DIT LIV - DIT VALG
5 BUD FRA KIM BACH HANSEN 

BEST OF Horsens giver upolitisk alle kandidaterne til kommunevalget den 16. november 2021 muligheden for at dele 5 bud, som de går til valg på. Her præsenterer BEST OF Horsens Kim Bach Hansen fra Dansk Folkeparti.

Kim Bach Hansen er født 1971, det skarpe hjørne og version 5.0 er netop opnået.   

For ca. 4 år siden købte Kim og hans hustru Busaya et hus fra 1864 i Ring ved Brædstrup. På en fantastisk placering, med den fantastisk udsigt.  Huset blev revet ned, og de har i stedet bygget et nyt lavenergi bjælkehus.  

Kim er oprindelig uddannet maskinarbejder, men han videreuddannede sig med en handelsuddannelse med speciale i afsætning og markedsføring. 

Kim var Lokalrådsformand 2020/2021 i Lokalrådet men gik af i august 2021, da han har planer og ambitioner om at komme i byrådet i Horsens kommune. Der ikke er timer nok i døgnet til at være formand for Lokalrådet, og køre en valgkampagne for at komme i byrådet.  

De ca. 1,8 millioner som kommunen har givet til byfornyelsen i Brædstrup, af ialt ca. 18 millioner. Er en billig omgang for kommunen, og en fantastisk mulighed for borgerne i Brædstrup. Dette har bland andet fået private investorer til at invistere mere end 500.000.000 kroner i Brædstrup. Brædstrup er en by der buldrerne udvikling, og i rivende vækst. Det er jeg glad og stolt af at være en del af.

Tak til Kim Bach Hansen fra Dansk Folkeparti for at dele disse budskaber:  

  1. Bedre vilkår for skolebørn, og mindre elever i klasserne ellers 2 lærer ordning i Horsens kommune. Der bliver elever tabt på gulvet i dag. Det er ikke i orden. 

  2. Den enkelte ældre borgers behov skal tilgodeses. Minimumsnormeringer på ældre og handikap området, så vi sikrer den bedst mulige pleje og omsorg til den enkelte borger. 

  3. Gentænke, nytænke og optimere infrastrukturen i Horsens, så man ikke lander i en trafikprop dagligt i midtbyen. Flere parkeringspladser og ladestandere til elbiler. 

  4. Gratis bybus til unge under uddannelse. Horsens er en uddannelsesby, så lad os få de unge gratis med bussen. Som vi før har fået forhandlet hjem til pensionister og førtidspensionister. 

  5. Støtte Lokalråd og Borgerforeninger i de omkringliggende kommuner, da de har fingeren på pulsen, hvad der skal optimeres i lokalområdet, for at gøre dem mere.

Så derfor husk at stem personligt d.16. November det er her i er med til at bestemme at jeg skal fortsætte mit arbejde i Horsens Byrådet med udvikling i hele kommunen.

BEST OF Horsens vil gerne bringe kandidaternes 5 bud, for at gøre det lettere og mere overskueligt at sætte sit kryds. 

BEST OF Horsens opfordrer alle borgere i Horsens Kommune til at afgive sin stemme - det er memlig DIT VALG, hvem du gerne ser får indflydelse på Horsens og Horsens Kommunes fremtid. 

kim-bach-hansen_best-of-horsens.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble