8. november 2021

DIT LIV - DIT VALG
FEM BUD FRA BIRGIT SKOVGAARD

BEST OF Horsens giver UPOLITISK alle kandidaterne til kommunevalget den 16. november 2021 muligheden for at dele fem bud, som de går til valg på. Her præsenterer BEST OF Horsens Birgit Skovgaard fra Maren Spliid Gruppen.

Om Birgit Skovgaard
Jeg hedder Birgit Skovgaard, er talsmand og spidskandidat for Maren Spliid Gruppen, er 63 år og har 3 voksne børn. Jeg er gammel psykiatrisk sygeplejerske og terapeut.

Jeg har været engageret i lokalpolitik i over 20 år, og har fulgt godt med det meste af tiden. Jeg har stor livserfaring, og kender til mange af de problematikker borgere møder i hverdagen.

Om Maren Spliid Gruppen
Maren Spliid Gruppen har løbende arbejdet for et mere borger inddragende og menneskeligt samfund. Det er ikke alene op til valg vi dyrker dette vigtige arbejde. Alle vores læserbreve gennem tiden ligger på vores hjemmeside. Ligeledes en uddybning af den politiske aftale vi i år har lavet sammen med 4 andre partier, til gavn for kommunens borgere og ansatte.

Det vil vi for Horsens kommune:

  1. Vende fokus fra vækst til trivsel.

  2. Trivsel på skoleskemaet.

  3. Trivsel på dagsordenen i ord og handling, på alle kommunale arbejdspladser.

  4. Indflydelse på egen profession på alle kommunale arbejdspladser. Topstyring og public management kulturen skal erstattes af tillid og ansvar til den enkelte medarbejder. Vi ønsker at Horsens får en ny borgmester og parti i spidsen for Horsens.

  5. Sætte borgerne i centrum for den borgernære kernevelfærd og sikre maksimal borgerinddragelse, samt sikre, at borgere og ansatte får en menneskelig, anstændig og lovmæssig behandling.

Grundlæggende og vigtigst arbejder Maren Spliid Gruppen for trivsel.

Vi kender det alle sammen – hvis ikke vi trives på vores arbejdsplads, i skolen, i institutionen, i vores familie – så mistrives vi og livet gør ondt.

Det har store konsekvenser for den enkelte og dennes familie. Det samme gælder i kommunal sammenhæng, for alle de borgere som har brug for hjælp, og de kommunalt ansatte. Derfor arbejder vi for trivsel.

Intet er vigtigere, da trivsel er det gode fundament vi kan bygge ovenpå. Det kræver, at vi er åbne og ærlige, og at vi behandler hinanden med respekt. Desuden skal alle kunne give hver deres bidrag uden at frygte for konsekvenserne. Dette skaber de bedste betingelser for trivsel og menneskelig vækst.

Trivsel giver os det største og mest solide grundlag for at lykkes på alle andre fronter.

Horsens Kommune er en vækstkommune, hvilket bliver præsenteret som en god ting. Men denne tilgang er blottet for trivsel.

Så – vil du have trivsel i Horsens kommune – da er Maren Spliid Gruppen det rigtige valg.

Mange hilsner Birgit

www.marenspliidgruppen.dk         
følg os på Facebook og Twitter

birgit-skovgaard.jpg

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble