8. november 2021

Nice Little Penguins besøger Horsens Ny Teater den 23. april 2022. 

Kære Penguins-fans. Det er lykkedes for Horsens Ny Teater at få Nice Little Penguins til Horsens på deres Danmarks turné.

Nice Little Penguins er andet og mere end Flying. Med mere end seks album i bagagen er det nogle særdeles erfarne herrer, der byder op til koncert og dans.

Oplev de bedste numre fra en imponerende karriere, der strækker sig over mere end 27 år – kendte sange som eksempelvis ”Rain Keeps On Falling”, ”So Glad To Be Alive” og ”The Letter”. Og hør forrygende coverudgaver af nogle af Nice Little Penguins’ egne favoritter som eksempelvis Cliffs ”Devil Woman”, Crowded Houses ”Weather With You” 
og så selvfølgelig Monkees-klassikeren ”Daydream Believer”, som pingvinerne selv har hittet med.

I slutningen af 90’erne holdt Nice Little Penguins en længere pause, men ellers har de gennem alle årene spillet landets forsamlingshuse, spillesteder, haller, festivals og byfester tynde, ligesom de i ny og næ udgiver et album. Et kommende af slagsen er i skrivende stund under indspilning. For dem er musikken og sangskrivningen en 
nødvendighed, og de elsker stadigvæk at spille sammen live foran glade mennesker, der værdsætter gode sange og flerstemmige vokalharmonier.

Publikum i Horsens og omegn får nu chancen for at møde disse enestående musikalske personligheder, når de giver koncert på Horsens Ny Teater d. 23. april 2022. 

Billetsalget er netop startet og billetter kan købes på www.hnt.dk

 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble