27. oktober 2022

BEST OF Horsens drømmer om at gøre en afgørende og positiv forskel! 

BEST OF Horsens løber i disse dage og uger 120 km./t. for at tilbyde butikker og virksomheder i hele Horsens Kommune en hjælpe-markedsførings-pakke, som vil generere kunder, omsætning og synlighed.

BEST OF Horsens er byens lokale søgeportal for hele Horsens Kommune. Et sted for alle 95.000 borgere kan finde det de søger indenfor shopping, erhverv, oplevelser og meget andet. 

Fundamentet i hjælpe-markedsførings-pakken er "få meget for en lille PR-investering = omsætning".  

Derudover går vi i luften med en sign-up kampagne til vores nyhedsbrev på BEST OF Horsens, som deler butikkernes og virksomhedernes budskaber og nyheder med tusindvis af potentielle kunder i Horsens Kommune. 

Som en del i det, deltager BEST OF Horsens på LifeStyleEvent hos Caripo Biler på Høegh Guldbergsgade 36 onsdag den 8. november kl. 18 - 21

I disse tider 
er der brug for noget ekstraordinært - det står vi inde for ved at dele 100-vis af budskaber fra butikkerne og virksomhederne på BEST OF Horsens, til så mange som muligt. 

JOIN US - enten som bruger af siden, modtager af vores nyhedsbrev eller som oprettet butik eller virksomheder i vores erhvervsregister søgeportalen BEST OF Horsens. 

Kontakt Jørn Simmenæs på info@bestofhorsens.dk eller på mobil 2511 9925

fuld-plakat.jpg

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble