28. marts 2023

Besøg Mad&Brød i Bytorv Horsens inden påskefreden rammer dig og familien.

Der findes næsten ingen ord, så lækre ser de ud og smager. BEST OF Horsens bringer her en oversigt over mulige påskelækkerier og som værtsgave.


Chokoladeskal m. fyldte chokolader.
Giv en flot chokoladeskal med fyldte chokolader, til en du holder af eller som værtindegave til årets påskefrokost.
Chokoladeskallen fås i 2 forskellige størrelser – i både lys og mørk chokolade.
Lille chokoladeskal kr. 219,-    Stor chokoladeskal kr. 339,-

Påskekylling. Klar parat, påskestart...vores dygtige konditorer har igen i år hevet denne søde påskekylling op af hatten! Påskekyllingen vil passe perfekt på årets påskebord, eller som værtindegave. Påskekyllingen fås i både mørk og mælkechokolade.
Kr. 159,-

Påskehare. I år er de sødeste små chokoladeharer hoppet op på hylderne. Chokoladeharen fås i hvid-, mørk- og mælkechokolade, og har den perfekte størrelse til de mindste i familien – eller bare som en lille forkælelse til en du har kær.
Kr. 69,-  

Marcipanæg. Forsød påsken med de uimodståelige marcipanæg. Vi har lavet marcipanæggene med Odense marcipan og de fås i 5 lækre smagsvarianter, hvor du kan vælge mellem almindelig marcipan, nougat, lakrids, pistacie og skildpadde.Kan du heller ikke vælge? Så husk at du kan få 4 stk. for kr. 90,-. Marcipanæggene er lavet i hånden, med respekt for både smag og håndværk.
1 stk. kr. 30,-      2 stk. kr. 55,-      4 stk. kr. 90,-

Fuglebakke med marcipanæg og chokoladekylling. Ingen påske uden de lækreste marcipanæg! Leder du efter en påskehilsen, der vil gå lige i hjertet på modtageren? Så har du fundet den lige her. Fuglebakken består af 5 marcipanæg og en sød lille chokoladekylling.
Kr. 139,-

Påskemedalje. Medaljen som vi kender den, flødecreme, fløde og hindbærmarmelade mellem 2 sprøde mørdejsbunde, har i anledning af påsken fået en lille make-over og er pyntet med gul glasur og en chokoladeskal. Medaljen indgår i vores Mix & Match kombi 2, hvor du kan mix & matche lige efter din smag.
1 stk. kr. 30,-      2 stk. kr. 55,-      4 stk. kr. 90,-

Bliv inspireret af de flotte billeder og vigtigst af alt: kig ind til Mad&Brød og se dem live!

Mad&Brød er en del af BEST OF Horsens - se her.

madbroed_banner.png

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble