29. september 2020

bytorvHORSENS - ny energi, nyt look og ny smag...!

bytorvHORSENS er ukendelig - eller på vej til at blive det. 25 butikker under et tag og fyldt med brød, caféer og restauranter. Kig ind på søndag, hvor bytorvHORSENS holder åbent fra kl. 11-15

Glæd dig til det nye bytorvHORSENS. Der sker mange nye ting, fyldte butikker, et nyt torv med gangbroer - ja, ganske enkelt både et nyt look og en ny smag.

Mest attraktive shoppingområde i Horsens
Alle i bytorvHORSENS ligger vandret for at skabe den fornyelse, der skal gøre os til det mest attraktive shoppingområde i kommunen. 

bytorvHORSENS kalder det revitalisering, og det menes meget bogstaveligt. For det hele drejer sig i sidste ende om at skabe et shoppingcenter fuld af liv, energi, handel og mennesker. Så begynd gerne at glæde dig til nye butikker, nye dufte, nye smage og nye oplevelser.

bytorvHORSENS har allerede taget de første skridt sammen med to kendte butikker. Change og Zizzi er flyttet og har begge åbnet nye flotte butikker. Sport 24 er åbnet i nye og meget større lokaler, som udgør det rene slaraffenland for aktive mænd og kvinder.

Derudover velkommen til Cindy Negle, hvor du altid kan kommen ind fra ‘gaden’ og få en lækker manicure.

Udvidelsen af H&M er endelig på plads og den nye og større butik inkluderer også en ny H&M Home shop-i-shop, som tilfredsstiller selv de mest kræsne boligelskere.

Tøjeksperten erstattes af Kings & Queens, som åbner en kæmpe butik i hele området. Butikken står klar i løbet af efteråret 2020.

Nye smage
Samtidig har det ligget bytorvHORSENS på sinde, at ingen kunder skal forlade centret sultne eller tørstige. Derfor er det en stor glæde, byde velkommen til The Burger Concept, som har åbnet en dejlig restaurant med en super hyggelig gårdhave. Funky Donuts har også slået dørene op – og snart kan alle besøgende i bytorvHORSENS få lækker kaffe hos Coffea Sentio og nypresset juice i juicebaren. Håndværkerne er også gået i gang med at bygge et nyt, stort spiseområde. Området skal huse Dalle Valle, And Kebab og Café A, der flytter ind side om side til februar 2021.

Nyt look
Men det er ikke blot nye butikker og spisesteder, bytorvHORSENS har fokus på. Også hele indretningen bliver der gjort noget ved. Eksempelvis laver vi en ny flot gangbro hen over Torvet, nye fællesarealer, nye og lækre toiletter og en helt fantastisk babylounge, hvor der vil være alt hvad mor, far og baby skal bruge. Alt sammen færdigt til oktober.

bytotvHORSENS har masser af andre planer på tegnebrættet og stopper ikke her. Centret glæder sig til at fortælle om dem, i takt med at de realiseres. Så hold godt øje med udviklingen her på siden, for folkene bag bytorvHORSENS og alle butikkerne tør godt love, at fremtiden bliver fuld af ny energi til byen.

Besøg bytorvHORSENS her på BEST OF Horsens.

 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble