9. november 2023

BEST OF Horsens kårer Horsens til at være en af de bedste byer i Danmark!

BEST OF Horsens er født i Horsens. Hver dag arbejder vi med at præsentere det bedste fra byen. Det er let, for byen er fantastisk.

Her ved foden af opløbsstrækningen til en fantastisk tid for detailhandlen og for alle shoppere, ældre som børn, vil vi udtrykke vores store glæde over, at være aktør og budbringer af det bedste i netop Horsens og i hele kommunen. 

Det unikke ved Horsens.
Vi har et af Danmarks bredeste strøg. Vi har de smukkeste huse og bygninger på begge sider. Husk ved dit næste besøg at kigge op og rundt, for at se de flotte huse og bygninger. Vi er begunstiget med, at byens shoppingcenter Bytorv Horsens ligger lige i hjertet af Horsens og ikke i udkanten af byen, som i de fleste andre byer. Det samler alt det bedste inde i bymidten. Vi har alle de bedste butikker og sidst, men ikke mindst har Horsens i de senere år udviklet sig til en særdeles attraktiv spise- og gourmetby fyldt med dejlige og skønne caféer og restauranter. 

Når det er sagt, skal vi huske at nyde hele renoveringen af Søndergade og sidegaderne Jessensgade, Hospitalsgade og Hestedamsgade. De mange træer, de smukke brosten, der klart viser vores status som gammel købstadsby, den nye belysning, de mange steder til et hvil og de mange flotte kunstværker, der er placeret i bymidten. Vi har desuden et stort og flot torv, som er velegnet til torve- og eventdage, samt helt unikt to historiske, store og flotte kirker i midtbyen - og en banegård lige rundt om hjørnet...! 

Havnen, fjorden og naturen.
Når vi og BEST OF Horsens har besøg fra andre BEST OF byer, så lyder det ofte: sikken fantastisk bymidte med en skøn beliggenhed tæt på vand, herunder fjord og havn. At være en fjordby skal vi huske at glædes over, ved at dyrke den med gå-, løbe-, sejl-, cykel- og badeture. Det er ren terapi for krop og sjæl. Dertil en kort distance til den smukke natur i Lunden, ved Nørrestrand, i Stensballe og i Boller, samt i Gedved og i Brædstrup. Specielt naturen ved og omkring Den Genopfundne Bro ved Vestbirk er unik. Det hele er i den grad med til at gøre byen og kommunen så attraktiv. 

Foreningslivet, sporten, kulturen og uddannelsen.
De mange årlige tilflyttere til Horsens kommer straks til at mærke og føle det store og driftige foreningsliv med 100-vis af klubber indenfor alle fritids- og sportsgrene. Et sted hvor tilflyttere hurtigt vil kunne skabe sig nye relationer. Det kan de også, når eliteklubberne folder sig ud i Forum Horsens og på Nordstern Arena - eller når sejlssportsstjernerne og talenterne overalt i klubberne opnår gode resultater. 

Horsens And Friends, Horsens Ny Teater og Platform K er bannerførere, når kulturen og musikken blomstrer. De har tilsammen et helt unikt udbud af oplevelser af enhver art, som vi alle hele året har stor glæde af. 

Sidst men ikke mindst er Horsens også en stærk og attraktiv uddannelsesby. Tæt på 2.900 studerer årligt på VIA University College i Horsens, heraf 1300 fra udlandet. Mere end 20 forskellige uddannelser kan erhverves i Horsens og flere er på vej. Det er med til at skabe et semi-internationalt og hyggeligt café- og restaurationsmiljø, hvilket løfter hele oplevelsen af at besøge og opleve Horsens.  

FÆNGSLET bestod!
BEST OF Horsens vil gerne slutte med at nævne FÆNGSLET, som er blevet byens og kommunens helt store seværdighed og attraktion. Efter nedlæggelsen i 2006 ville mange gerne have det jævnet med jorden, heldigvis så visonære personer lyset og siden er FÆNGSLET blevet udviklet til et oplevelsessted af de helt store med flotte besøgstal fra nær og fjern. Den nye Vestsal er helt fantastisk. Parkeringspladsen på FÆNGSLET er hele ugen fyldt - det vidner om, at det i sin tid var den rette beslutning - og samtidig blevet den rette og perfekte lokation til Horsens Middelalderfest.  

BEST OF Horsens forstår godt, hvorfor vi inden så længe rammer 100.000 indbyggere i kommunen. 

Vores mest anvendte slogan "BEST OF Horsens - med glæde, passion og stolthed" understøtter meget godt, hvordan vi hver dag glædes over vores by og kommune. 

Derfor vil vi på BEST OF Horsens gerne takke for den store opbakning til vores lokale søgeportal, hvor du let og hurtigt finder et udvalg af alt det bedste. 

Med disse ord vil vi ønske Jer alle den bedste dag og kommende tid op mod en kærlig jul fyldt med nærhed, varme og lys. 

BEST OF Horsens 
Jørn Simmenæs

www.bestofhorsens.dk 

joern-simmenaes-til-web-2697.jpg

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble