28. august 2020

Dit boligkøb er noget helt særligt - både for dig, din familie og os. 

En bolig er meget mere end et tag over hovedet og værelser nok til alle. Hjemmet er basen, der rummer netop det, der er vigtigt for dig. Bolig og personlighed følges ad i ren livskvalitet. Få den bedste rådgivning hos Estate Horsens Michael Jessen. 

Estate Horsens Michael Jessen og medarbejderne har lige nu utrolig travlt med hussalget. 

- Vi er ikke de største, men de bedste i byen. Med mange års erfaring i branchen ved vi, hvad der skal til for at sælge din bolig. Vi er indfødte horsensianere og har et bredt lokalkendskab. For os handler det om at give dig den bedste oplevelse, hvad enten det er køb eller salg, fortæller indehaver Michael Jessen.

Kvalitet hele vejen
Estate Horsens sikrer dig kvalitet gennem hele forløbet, uanset om du vil sælge din villa, eller du skal købe din første ejerlejlighed.

- Vi er i øjenhøjde med dig og skræddersyr altid sagsforløbet præcis efter dine ønsker. Vi lever af glade og tilfredse kunder, og derfor er du aldrig bare ”et sagsnummer i mængden”. Dette viser vores tilbagemeldinger fra vore sælgere tydeligt på Boligsidens tilfredshedsundersøgelse. Hos os får du en tæt løbende dialog og kontakt – og altid en tilbagemelding efter fremvisninger. Alle på kontoret kender din bolig, så vi kan hjælpe både dig og interesserede købere bedst muligt, siger Michael Jessen.

Interesserede i køb og salg af sin bolig er altid velkommen til at besøge den hyggelige, moderne og velindrettede butik på Strandkærvej 20B. Mens der tales boligdrømme over en kop frisk kaffe, kan børnene lege i vores store legeværelse. 

Der er selvfølgelig parkering lige ved døren. Vi glæder os til at se dig.

Din lokale boligrådgiver: 
Michael Jessen - 2097 0037 - mji@estate.dk 
Helle Algren - 5455 0700 - alg@estate.dk 
Martin Gertz Bech - 2491 8700 - mzb@esatte.dk 
André Juel Nielsen - 5455 7328 - aji@estate.dk 
Henriette Gammelby - 7560 2828 - hgy@estate.dk 

En unik nyhed hos Estate Michael Jessen Horsens - Plantagen 19 i Stensballe. Klik her. 

Din guide til at finde den rigtige bolig til dig - klik her. 
Besøg Estate Michael Jessen Horsens her på BEST OF Horsens. 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble