2. november 2023

ET HÅBEFULDT SYNSPUNKT!

Onsdag aften blev en speciel aften for elitesporten i Horsens. Dels mistede HH Elite chancen for at spille sig i Final4, for det andet...

- på samme tidspunkt som under optakten til håndboldkampen var 125 aktionærer i AC Horsens samlet i Insero Atrium, også i Forum Horsens, for endeligt at godkende salget af aktiemajoriteten til den amerikanske rigmand Bill Bennie og hans to sønner. Det skete som forventeligt med næsten 100%´s opbakning. 

I mit gule hjerte
Inden min ankomst til begivenhederne på Langmarksvej var jeg lige fordi den flotte gule spiller- og kampantal tavle i HFS-caféen, lavet i samarbejde med Hans Kleberg, for lige at mærke efter. For at føle det der ventede, helt inde i mit gule HFS og AC hjerte.

Ja, jeg kunne mærke det - det smertede klart, men...

- det betyder også for mig, at jeg her på denne skønne torsdag morgen vågner op til håb. Mere håb end i går. Et håb om, at elitefodbolden og AC Horsens styrkes til glæde for byen og for alle fodboldinteresserede i kommunen.

Timingen kan for de amerikanske ejere ikke være mere passende. AC Horsens har allerede udspillet sin rolle i kampen om oprykning til Superligaen. Det medfører en væsentlig nedgang i indtægterne. Derfor er en kapitaltilførsel nødvendigt, det samme er en forbedring af resultaterne på banen.

Tænk på publikum!
Det hele hænger sammen, men for os tilskuere og fans er det sidste det vigtigste. Vi trænger virkeligt til at se et sprudlende AC Horsens hold, der skaber 15-20 chancer pr. kamp og som er bevidst om, at fodbold er en del af underholdningsindustrien og at vi bliver væk, hvis det er afventede, beregnende og kedeligt. Du handler heller ikke i den samme butik, hvis det er kedeligt og uden gode oplevelser. 

Beviset på overtagelsen kom straks, da bestyrelsen blev ren amerikansk, bortset fra formand Claus Olsen, der bliver menigt medlem. Planen må være for den nye bestyrelse, at gennemgå hele set-uppet og derefter træffe nogle beslutninger, som kan føre AC Horsens tilbage i Superligaen. Både på og udenfor banen. En nøgleperson bliver den tidligere scout i Manchester United Scott Donnelly, som formedetlig er den person med flest timer på Langmarksvej - sammen med en af sønnerne Adam eller Colin. 

Eftermæle
Kun historien og den kommende tid vil vise, hvilket eftermæle bestyrelsen i AC Horsens vil få, efter at have truffet denne beslutning - og præsenteret den for aktionærerne. Måske endda en form for lettelse for bestyrelsen, efter denne sæsons magre resultater og dertil tilhørende kritik. Tonen får nu forhåbentlig en anden lyd. Sådan er fodbold og sport - et spil fyldt med følelser og engagement.

Jeg og vi på BEST OF Horsens glæder os til at følge udviklingen efter overtagelsen i aftes og vi sigter gerne ambitiøst efter samme succes som i FC Nordsjælland og i FC Midtjylland. Det vil nemlig betyde, at vi om nogle år bliver danske mestre og skal spille ude i Europa! Der skal penge til - mange. I dag har vi 25 mio. kr. flere end i går - og muligvis flere til rådighed i fremtiden. Første skridt skal tages ude mod HB Køge på fredag. 

En håbefuld og positiv aflevering fra min fod - i håbet om det bedste for fodbolden, for AC Horsens, for os fans og for byen.

Hvilket hold - SAMMENHOLD!

Jørn Simmenæs
BEST OF Horsens
www.bestofhorsens.dk 

301213212_1174666446444417_4558883742537691477_n.jpg

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble