11. januar 2024

HH Elite tørstede virkelig efter en sejr i aftes, da Viborg HK besøgte Forum Horsens.

I en af de bedste kampe i sæsonen lykkedes det de hårdt kæmpende HH-piger at holde hele vejen hjem til slutcifrene 31-28.

HH Elite med cheftræner Claus Mogensen i spidsen, sikrede de lokale håndboldpiger en yderst velfortjent og tiltrængt sejr over Viborg HK.

HH førte gennem hele kampen og spillede i midten af 2. halvleg for en 8-måls føring, men pludselig kom Viborg HK tilbage og var tæt på en udligning. Pigerne holdt stand og fik scoret på de tre sidste og meget vigtige angreb.

Det lyste ud af alt og alle, at den sejr var vigtig og en kæmpe lettelse. Et statement der viste, at HH kan se frem til de resterende kampe med tro på egne evner.

Storspillende Kristin
HH startede forrygende og kom på 4-1 og 5-2 med en stor spillende Kristin Thorleifsdóttir i hovedrollen. Hendes hopskud suste ind om ørene på Viborg HK´s målvogter, samtidig med at Emily Stang Sando stod fremragende i målet for HH.

Det niveau holdt gennem hele 1. halvleg med de to profiler som afgørende spillere, flot fulgt op af Maj Kragballe og Melanie Bak. Stillingen ved pausen var 16-13.

I 2. halvleg blev det sværere for HH, Viborg kom tættere og tættere på, men blev i slutminutterne afvist i et velspillende forsvar og vigtige scoringer.

Glæden lyste ud af spillerne, trænerduoen Claus Mogensen og Ronni Boy, af direktør Jørgen Møller, kommerciel chef Simon Lindhardt, tilskuerne og heriblandt profilen Laura Damgaard, som HH desværre stadig må undvære pga. skade.

Næste opgør for HH-pigerne er onsdag den 17. januar ude mod topholdet Ikast Håndbold.