23. marts 2022

Sinnerups modeshow blev igen en kæmpe succes.

De røde lamper var tændt, da Sinnerup i Horsens afholdte sit populære modeshow - naturligvis Sinnerups egne lokaler i hjertet af Horsens.

Modeshow. Catwalk. Bobler. Goodiebag. Lækre appetizers og flotte præmier. Alt sammen i dejlige oplevelser hos Sinnerup på Strøget i Horsens. 

Alle gæsterne var hovedpersonerne i det flotte modeshow. Det samme var de mange friske kvinder, der på smukkeste vis viste det flotte tøj fra Créton.

Aftenen blev krydret med besøg af chefdesigneren bag Créton, Lisbeth Skov Sinnerup, der aftenen igennem guidede alle gæsterne igennem sæsonens største trands og gav masser af tips og tricks til, hvordan de mange trendy´e outfits kunne sammensættes.

- Sinnerup siger tusind tak for en fantastisk aften. Der var fuldt hus med 110 gæster, lækre appetizers fra Medaljon, friske bobler og skønne præmier efter showet. Det var nogle hyggelige timer med god stemning og godt humør. Vi er taknemmelige for den opbakning vi har fået til showet. Til efteråret gentager vi succesen igen, så kig forbi modeafdelingen, hvis du allerede nu vil reservere en billet, udtager Tina Rasmussen fra Sinnerup.   

Den store succes gentages i efteråret, følg godt med på Sinnerups Facebook side her: 
Sinnerup Horsens | Facebook

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble