5. oktober 2021

Ældste i branchen er med på moden

Arthur Andersen Kran & Transport er ikke bare den ældste transportvirksomhed i Horsens, de er også en af de førende indenfor teknologi og miljø. 

Miljøbevidsthed er en naturlig del af hverdagen hos Arthur Andersen, ligesom opslag og delinger på sociale medie platforme er blevet en rutine. 

"Vi hos Arthur Andersen sætter en stor ære i at dele succeshistorier, opgaver, nyheder, hyggestunder og nye ansatte med omverdenen. Det giver en følelse af fællesskab og stolthed, og vi giver samtidig borgerne en indsigt i vores brede opgavepalette." Søren Tinggård

Søren Tinggård er ansvarlig for indkøb, markedsføring, kunder og medarbejdere hos Arthur Andersen. Søren afdækker dagligdagens løse ender både administrativt og på lastbil/kran området. En transportuddannelse og 'lastbiler i blodet' er baggrunden for Sørens daglige virke.

facebook_arthur.png facebook_arthur_andersen.png

Arbejdsområder

Arthur Andersen Kran & Transport kører i Jylland og på Fyn. De løfter alle typer opgaver indenfor entreprenørkørsel, kranopgaver, maskineflytninger, træfældning, bådtransport, montageopgaver, firmakørsel, sand/granit/barkflis, afhentning af haveaffald med grab og meget mere. Paletten er bred og to opgaver er sjældent ens. 

Vognmandsforretning med mange "ben" at stå på!

Læs også: Arthur Andersen Kran & Transport

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble