8. februar 2024

Nye lækre Adidas sportssko er landet hos Deichmann i Bytorv Horsens.

Sko fra Adidas har altid været den perfekte sportsko i den bedste komfort og kvalitet - sådan er det også hos Deichmann.

Besøg Deichmann i Bytorv Horsens og føl dig flyvende. Deichmann har netop modtaget nye Adidas sportsko i mange forskellige modeller. Er du til Adidas, så vil et besøg være det hele værd. 

Da Herr Dassler i slutningen af 1940’erne grundlagde adidas, anede han formentlig ikke, at han såede kimen til det, der ville blive én af de mest succesrige historier nogensinde inden for internationale sportsbrands.

At han fra sin moders lille vaskeri skabte noget så grundlæggende for vores opfattelse af, hvad der definerer den perfekte sportssko, er næsten ikke til at begribe.

Det er svært ikke at forelske sig i de ikoniske, veldesignede sko fra adidas. Om man spiller fodbold, kaster sig rundt på Orange Scene eller spankulerer ned ad den røde løber i blitzlysets skær. Om man er medlem af kongehuset eller kendt fra et realityprogram. Om man er et levende ikon eller en ukendt provinsperson. De legendariske tre striber, der kendetegner adidas’ stærke, visuelle identitet, egner sig til alle mennesker og bibringer en fornemmelse af at være i sync med verden, livet og sig selv!

Deichmann og Bytorv Horsens er en del af BEST OF Horsens.

Besøg Deichmann her. Bytorv Horsens Deichmann

417810754_1070070770700733_3193599280549689729_n.jpg

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble