9. december 2019

360° BEST OF Sinnerup - Livsstilsbutik fyldt med brugskunst, bolig, mode, køkkenudstyr, smykker mm.  

Sinnerup i hjertet af Horsens fremstår knivskarpt efter moderniseringen og forvandlingen til en toptrimmet livsstilsbutik. Det er virkelig en oplevelse værd, føles næsten som at være hjemme...

Sinnerup i Horsens er ved at udføre de sidste handlinger i en gennemgribende modernisering af den flotte butik i to etager. Sinnerup er fyldt med lækre produkter, som tester alle sanser, uanset om det er brugskunst, møbler, køkkenudstyr, modetøj, smykker og meget mere. 

Her en oversigt over mærker hos Sinnerup

maerker.png

Sinnerups eget tøjbrand Créton

Chefdesigner Lisbeth Skov Sinnerup står bag tøjbrandet Créton, hun har siden 1996 skabt spændende nye designs til hverdagsbrug. Der er stor fokus på materialer når de mange designs bliver skabt fra bunden, i Virklund ved Silkeborg. Der bruges kun materialer der holder, som netop er et opgør med tidens brug og smid væk-kultur.
Feminin, rå og moderne er de tre ord, der kendetegner det danske modebrand Créton, som får den moderne kvinde til at føle sig smuk og feminin. 

Ny designserie fra Sinnerup

Fantastiske keramik stel fra New Blossom, som på sin helt egen måde, skaber en særlig stemning af hygge og ro i hjemmet. Med sine bløde former og et smukt naturligt udtryk, er du sikret en smuk bordopdækning, der indbyder til hygge og dybe samtaler. Stellet er skønt til særlige begivenheder og funktionelt i hverdagen, hvor det kan sprede en følelse af ro og velvære. 
 

Om Sinnerup

Livsstil, kvalitet og design. Det er hjertet i Sinnerup og har været det siden Poul Sinnerup åbnede sin første butik i Holstebro i 1971. Selvom det snart er 50 år siden de første forventningsfulde kunder trådte ind i butikken, er konceptet det samme som dengang. Alle hos Sinnerup vil præsentere dig for det ypperste indenfor livsstil og boligindretning. Vi vil være din inspirerende samarbejdspartner. Du skal komme ned til os når du savner inspiration, er på udkig - eller bare gerne vil hyggesnakke om tidens trends.

Læs meget mere om Sinnerup Horsens

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble