7. november 2023

Louis Nielsen i Horsens fejrer butikschef Lars Walther´s 10 års jubilæum med masser af gode tilbud fra 8-11. nov. 

For 10 år siden blev Lars Walther medejer og butikschef i Louis Nielsen i Horsens. Nu mere end 100.000 briller senere, kan han fejre sit 10-års jubilæum. Lars’ jubilæum fejres med 50% rabat på glas og tillæg og gratis synstest fra onsdag til lørdag i denne uge. 

I 10 år har et helt særligt makkerskab ejet og drevet Louis Nielsen i Horsens. Dengang kom Lars Walther til som medejer og butikschef i butikken, hvor Lise Lønstrup Sibbesen allerede var ejer og chefoptiker. 

- Lise er en meget dygtig optiker, som sætter en høj standard for det kliniske arbejde i butikken. Jeg selv kom med en baggrund i butiksdrift og har fokuseret på at skabe en butik i vækst med høj kvalitet i vores kundeservice, og som samtidig er en god arbejdsplads, siger han. 

Fra kludehandler til brillemand
Lise Lønstrup Sibbesen har fejret 25-års jubilæum i Louis Nielsen, men for Lars Walther har det ikke altid været givet, at han skulle arbejde med briller. De første 20 år af sit arbejdsliv brugte han i tøjbranchen, hvor han arbejdede sig op fra salgselev til at blive butikschef.

- Jeg har altid gerne villet være selvstændig og drive min egen butik. Derfor var det oplagt at blive medejer af Louis Nielsen i Horsens, da muligheden bød sig. Samtidig kom jeg ind i et fag, hvor vi gør en stor forskel for kunderne, når vi hjælper dem til at se bedre, siger han. 

Lokale sponsorer
Butikken er under Lise og Lars’ makkerskab vokset fra 9 til 20 ansatte. Samtidig går de to også op i at bakke op om lokale foreninger og netværk. Louis Nielsen Horsens er sponsor for Stensballegaard Golfklub og VIP-sponsor i AC Horsens, hvor Lise Lønstrup Sibbesen er en del af netværket i fodboldklubben, mens Lars Walther er en del af 
erhvervsklubben i Stensballe. 

- Vi vil gerne være med til at understøtte en aktiv og driftig by, hvor vi har stærke foreninger. Det kommer os alle til gode, siger Lars Walther. 

Danmarks Bedste Arbejdsplads
I 2023 blev butikken sammen med de øvrige Louis Nielsen-butikker kåret til Danmarks Bedste Arbejdsplads af arbejdskulturorganisationen Great Place to Work. 

- Vi vidste godt, at vi har en god arbejdsplads, men det har været stort og en milepæl for os at få papir på, at vi faktisk er Danmarks bedste arbejdsplads. Den pris er vi meget stolte af, siger Lars Walther. 

Samarbejder med øjenlæger
Siden 2015 har butikken haft et stort fokus på øjensundhed, investeret i professionelt udstyr og tilbudt et sundhedstjek sammen med synstesten. Hvis optikerne opdager mulige tegn på øjensygdomme eller tilstande, som bør undersøges nærmere, kan de kontakte et netværk af 12 danske øjenlæger. 

- Vores øjenlægenetværk er helt unikt, og det giver kunderne en god tryghed, at vi inden for 72 timer kan få en øjenlæges vurdering af, om kunden skal videre til praktiserende øjenlæge, og hvor hurtigt det skal gå, siger Lise Lønstrup Sibbesen. 

Skarpt jubilæumstilbud
Hun og kollegerne fejrer Lars Walthers første 10 år i Louis Nielsen Horsens med bobler og kransekage til kunderne fra onsdag den 8. november til lørdag den 11. november.
Derudover har de fundet deres skarpeste jubilæumstilbud frem:

- Vi giver 50% rabat på alle brilleglas og tillæg. Her er mange penge at spare på vores meget avancerede glas af høj kvalitet. Synstesten med sundhedstjek er lige nu gratis, fordi vi gerne vil passe godt på kundernes syn, siger Lars Walther. 

Værd at vide:
• Lars Walther er 44 år og medejer og butikschef i Louis Nielsen Horsens. Han har 10-års jubilæum i butikken den 1. november og ejer butikken sammen med chefoptiker Lise Lønstrup Sibbesen.

• Louis Nielsen Horsens er sammen med de øvrige butikker kåret til Danmarks Bedste Arbejdsplads 2023 med +500 ansatte. Prisen uddeles af arbejdskulturorganisationen Great Place to Work. 

• Lars Walthers 10-års jubilæum fejres i butikken den 8.-11. nov. med bobler, kage og gode tilbud. 

• Få 50% rabat på brilleglas og tillæg ved køb af briller fra 795 kr. + gratis ynstest i butikken.

• Bestil tid til synstest via louisnielsen.dk eller hos butikken på 96 32 50 80.

Louis Nielsen er en del af BEST OF Horsens - klik her.

img_7833-002.jpeg

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble