1. april 2022

Danmarks bedste arbejdsplads for unge

Louis Nielsen er kåret til Danmarks bedste arbejdsplads for unge under 25år, og ikke nok med det, så har de også med stolthed modtaget prisen som den 2. bedste arbejdsplads i hele Danmark. 

Det er den internationalt anerkendte virksomhed, Great Place to Work Danmark, som uddeler prisen, der er baseret på stor anonym spørgeskemaundersøgelse blandt medarbejderne.
 
Louis Nielsen er siden sidste år rykket en plads frem og ligger nu nr. 2 på listen over Danmarks allerbedste arbejdspladser – og nr. 1 inden for detail.
 
BEST OF Horsens lykønsker med ordene: "Vi er stolte over, at præsentere Louis Nielsen og deres kolleger, som hver dag passer på Horsensianernes syn og bidrager til de ansattes stærke fællesskab med smil, grin og gode oplevelser". 
 

Alle butikker holder lukket 2. april 

Det er velfortjent at Louis Nielsen holder alle butikker lukket i morgen, lørdag den 2. april, i forbindelse med at der afholdes et brag af en fest for alle ansatte i hele Danmark. 
 
"Det er tre år siden, at vi sidst festede sammen til vores fest, Louis Nielsen Live, som vi sædvanligvis holder hvert år. I år sker det endelig! Vi mødes til fagligt seminar, stand-up, lækker mad, fri bar og store musiknavne, som først offentliggøres, når de går på scenen!
Vi glæder os meget til at se jer igen, alle jer dejlige kunder, når vi åbner igen efter en god fest. Vi håber, I forstår, hvorfor vi holder lukket lørdag den 2. april." Udtaler Louis Nielsen på deres Facebook side. 
 
Alle butikker holder lukket, så alle medarbejdere kan være med til festen.
Find mere information om butikkernes åbningstider her: www.louisnielsen.dk
 

Du kan også læse meget mere om Louis Nielsen i Horsens her

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble