24. februar 2023

HH Elite har ansat Claus Mogensen som cheftræner fra den 1. juni 2023.

Den tidligere Horsens-træner Claus Mogensen erstatter Jan Leslie som cheftræner for HH Elite. BEST OF Horsens har modtaget dette. 

Direktør Jørgen Møller sætter ord på ansættelsen af Claus Mogensen.

- Det er med stor glæde at jeg kan informere om at vi har vores nye cheftræner på plads for de kommende 3 sæsoner. Det drejer sig om Claus Mogensen der tiltræder stillingen 1.6.2023, fortæller Jørgen Møller. 

Det er en ansættelse en måned før normalt, så Claus Mogensen har juni til at lære  spillerne, der fortsætter i HH Elite at kende, inden nye spillere kommer til medio juli.

- Det har været en stor prioritet for HH Elite, at finde en træner i nærområdet og da Claus er bosat i Skanderborg med sin familie og besidder fantastiske egenskaber som træner, var han en oplagt kandidat. Claus var vores klart 1. ønsker ud af et kandidatfelt på 14 ansøgninger, fortæller Jørgen Møller. 

Om Claus Mogensen

Claus har været træner for Horsens ligahold fra 2008 til 2010 – en kending vender ”hjem”.

Trænet Byåsen i Norge fra 2013 til 2016. hvor Claus bl.a. er blevet udnævnt til årets træner.

Trænet København fra 2016 til 2022 som han har gjort til dansk mester mm. - også her udnævnt til årets træner.

Claus har pt. påtaget sig et job som assistenttræner for SønderjyskE herrer frem til sæsonafslutningen, så skarpheden bevares inden tiltrædelsen i HH Elite.

- Selv om Claus først starter 1. juni går han og jeg umiddelbart herefter i gang med at sammensætte det nye hold for den kommende sæson. Jeg vender tilbage omkring dette løbende hen over den kommende tid. I HH Elite glæder vi os til det fremtidige samarbejde og til at byde Claus velkommen til HH Elite, slutter Jørgen Møller. 

Mere info: +45 2529 7275
Mail: jorgen.moller@hhelite.dk  

hh_elite_bund_banner_best-of-horsens.jpg

 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble