VS Automatic - specialister i el, alarm og overvågning, samt og varmepumpe.

VS Automatic på Ormhøjgårdvej i Horsens har mange års erfaring og ekspertise indenfor el, alarm og overvågning, samt og varmepumpe. VS er en yderst kompetent leverandør til både private og erhverv i Horsens Kommune og i hele Danmark. 

VS Automatic med hovedsæde i Horsens er specialister indenfor tre områder: el, alarm og overvågning, samt varmepumpe. VS udfører opgaver indenfor disse områder og vil kunne løse og rådgive dig til den bedste løsning.  

Elektriker i Horsens, Østbirk og Hovedgaard
VS Automatic ønsker at være din foretrukne elektriker i Horsens Kommune. VS har vi et stærkt team af erfarne og autoriserede montører og elektrikere, der er klar til at yde kunderne en fantastisk service og rådgive dig gennem dit projekt på bedste vis. Ingen opgaver er for store eller små til os!

Med base i Horsens, Østbirk og Hovedgaard udfører VS Automatic opgaver i hele kommunen og området omkring kommunen. VS Automatic´s autoriserede elektrikere er kendte ansigter i lokalområdet, med kompetencerne i orden og yder altid et højt serviceniveau.  VS har gennem en årrække opbygget en stor og bred kundekreds af både private- og erhvervskunder.

Læs mere om elektriker.

Kontakt VS Automatic i dag på 7564 1899 eller info@vs-automatic.dk 

Alarm og overvågning i top
VS Automatic er specialister i sikring og overvågning. VS ønsker at sikre dit hjem eller din virksomhed, bare for en sikkerheds skyld. Det sker med professionelle løsninger og systemer indenfor overvågning, alarmer, tyverisikring og automatik. Alt sammen sikkerhedsløsninger, der giver tryghed i hverdagen, både i det private hjem og i virksomheden. Det vigtigste er, at alle kan føle sig trygge.

Installatørerne hos VS Automatic har alle de bedste faglige kompetencer til at udvikle og installere individuelle sikkerhedsløsninger til både private, virksomheder og institutioner. Det kan for eksempel være med tyverialarmer, beskyttelse af installationer mod lynnedslag, videoovervågning kombineret med tågesikring og klimasikring i rum, hvor der kræves konstant temperatur og fugtighed.

Mulighederne er mange, hvis du spørger VS Automatic. VS dækker indenfor sikring og overvågning hele landet.

Læs mere om alarm og overvågning.

Kontakt VS Automatic i dag på 7564 1899 eller info@vs-automatic.dk 

Varmepumpe
Varmepumper er en populær køle og varme kilde. Er du på udkig efter en løsning til din private bolig, sommerhuset eller i virksomheden?

VS Automatic har mange års erfaring med varmepumper og vi kan hjælpe dig til den bedste løsning. Få en uforpligtende pris på en varmepumpe inkl. montering med fokus på at finde den bedste løsning til dig efter dine behov. Alt udføres med autoriseret service, montage og reparation.

VS laver skræddersyede serviceaftaler og reparationer, så hvis du går op i vedligehold eller hvis uheldet er ude, så er vores installatører tæt på og klar til at hjælpe dig.

Prisen på både varmepumpen og installationen er yderst konkurrencedygtige. VS fører de bedste varmepumpe mærker på markedet: Panasonic, Daikin og Mitsubishi.

VS Automatic A/S er Panasonic Pro Partner – det betyder, at VS lever op til en række høje krav inden for installation af varmepumper og ventilationsanlæg. Det kræver bl.a. en faguddannet montør at installere en varmepumpe, og vi har mange hænder til rådighed på tværs af vores 3 afdelinger.

Læs mere om varmepumpe.

VS Automatic - meget mere...

Alsidigheden er stor hos VS Automatic. Udover El, alarm og ventilation er VS´s kompetente medarbejdere specialister indenfor varmepumper, energirådgivning og -optimering, belysning, data og kommunikation, samt el styring. 

VS Automatic er en del af TS-Gruppen, Blue Install rådgiver, Panasonic Pro Partner, CSR mærket og certificeret.Følg med på Facebook

bubble