Vinspecialisten - din vinspecialist i Horsens

Hent inspiration til vinen til maden, til gaven til ham eller hende og gavekurven til festen og receptionen. Alt dette finder du hos Vinspecialisten Horsens på Hospitalsgade 6.

Ny, lys og venlig vinbutik, med masser af sjæl og mulighed for at fordybe sig i spændende vine, spiritus, kaffe, te og chokolade.

Mangler du de helt rigtige glas til vinen, så forhandler Vinspecialisten de smukke Riedel glas. Det er absolut ikke ligegyldigt, hvilken vin man smager i hvilket glas.

Vine til private og til virksomheder
Hos Vinspecialisten findes der et stort udvalg af vine, der er velegnet til middagen og den romantiske stund. Derudover tilbyder Vinspecialisten et koncept til virksomheder, med mange fordele ved køb af vinen til virksomhedens arrangementer, til receptionen, til jubilæet og til vingaven. 

En del af et netværk
Vinspecialisten Horsens er en del af det landsdækkende netværk af Vinspecialistbutikker. Der ligger i dag mere en 50 butikker spredt over hele landet – alle med mulighed for at hjælpe hinanden hvis det skal gå stærkt og gaven skal være fremme samme dag.

Gode historier på flaske
Vine fra alverdens områder er fyldt med de gode historier, og jeg fortæller dem gerne. Hvilke områder kommer de fra, særlige kendetegn og hvilken mad vil de passe til.

Vine til enhver lejlighed
Jeg er selvfølgelig også leveringsdygtig, hvis du står og skal bruge vin til festlige lejligheder. I den forbindelse rådgiver jeg gerne mht. valg af vin og antal flasker. For at vin og mad hænger bedst sammen, vil det være fint hvis du kan tage menuen med. Der er selvfølgelig mulighed for, at returnere uåbnede flasker. Hellere have et par flasker for meget end for lidt.

Indehaver Anna-Mette Kolding glæder sig til at vise dig alle herlighederne i butikken. Der findes altid et spændende udvalg af vine, du kan smage på når du kigger forbi. Tjek tavlen ved disken.

På gensyn i butikken.

Anna-Mette Kolding

Anna-Mette er din vinspecialist i Horsens.


Følg med på Facebook

bubble